23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magneter vil effektivisere jeres arbejdsgange

Med magneter kan I optimere processer og minimere tidsspilde i dagligdagen. Læs her om, hvordan magneter kan løfte jeres niveau.

Magneter byder på et væld af muligheder for såvel store som mindre virksomheder. Magneter er i rigtig mange år blevet anvendt inden for både detailhandlen, bygge og anlæg, maskinindustrien osv. og rigtig mange andre brancher får hele tiden øjnene op for de mange muligheder der ligger i at anvende magneter.

Magnetsystemer fra Larko Magnet giver jer løsninger, der både kan afhjælpe her-og-nu udfordringer og fungere med langsigtet perspektiv for øje.

Vi ligger inde med et af nordeuropas største sortiment af magnetprodukter, hvor vi stræber efter altid at levere fra dag-til-dag. Derudover har vi vores kompetente udviklingsafdeling, der hjælper vores kunder med at skabe skræddersyede løsninger, som passer ind i deres koncept.

Fordele med magneter
Ofte er det kundernes ideer om at skabe mere effektive og tidsbesparende løsninger, der sætter gang i hele ideen om at anvende magneter i virksomheden.

Med magneter kan I fx opnå stærke holdefunktioner, der er fleksible, så I har mulighed for at ændre og omrokere som behovet forandrer sig i virksomheden. I får styrke og fleksibilitet og ikke mindst tidsoptimerende og langsigtede løsninger med vores kvalitetssystemer.

Mange virksomheder oplever, at der ofte ligger store uudnyttede potentialer, når først de går i gang med at tænke i nye baner. Udstyr, maskiner, kabler, rør, gulve, lofter, lagerinventar, udstillingssystemer og meget mere kan pludselig blive meget mere "mobile" og dermed få endnu større værdi for virksomheden i hverdagens pressede opgaver.

Vores kompetente team af eksperter sidder klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om et konkret projekt eller en spæd tanke i idéfasen.
Vi har gennem tiden leveret magneter til rigtig mange forskelligartede projekter rundt omkring i landet, og vi ved derfor hvad der rører sig, og hvad der virker.

Giv os et kald på tlf. 39 65 48 00 eller send en mail til post@larko.dk og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.049