23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair introducerer nye EC-udsugningsløsninger

Nu er der kommet seks nye energieffektive løsningsforslag til udsugningsventilation fra Systemair, som er nemme at vælge og projektere med.

I de fleste byggerier vil man vælge varmegenvindingsanlæg til opretholdelse af det ønskede luftskifte, men i nogle tilfælde kan et udsugningsanlæg dog være et rigtig godt alternativ.

Det kan fx være hvis pladsen er for trang i forbindelse med renoveringsopgaver, eller hvis der kun er behov for ventilation i korte perioder. Et udsugningsanlæg kan også være en ideel løsning til processer, hvor der i korte perioder er stor udvikling af varme, fugt eller CO2, som der ønskes fjernet, fx udsugning fra et baderum, som kun benyttes få gange om ugen.

- Vores løsninger dækker over alt lige fra udsugning med en enkelt EC-ventilator med indbygget potentiometer til de mere avancerede løsninger, som kan regulere luftmængden efter behov i de enkelte lokaler ved hjælp af CO2-, fugt eller temperaturfølere. Her indgår også en multicontroller med ur-funktion, samt mulighed for indstilling af de forskellige driftsmuligheder. Alle komponenterne i de forskellige løsningsforslag er selvfølgelig optimerede og testede til at fungere sammen, siger Birgit Knudsen, Produkt- og marketingchef.

Årlig besparelse på 10.500 kr.
For at kunne vælge den bedste løsning til opgaven, er det også vigtigt at være opmærksom på driftsøkonomien. Selvom det kun er mindre luftmængder, kan der godt være mange penge at spare ved at vælge en energirigtig løsning. Eksempelvis viser Systemairs beregninger en årlig besparelse på ca. 10.500 kr. ved at vælge en EC-ventilator med behovsstyret ventilation sammenlignet med en EC-ventilator indreguleret til 950 m3/h, der kører konstant drift. Og samtidig bidrager behovsstyrede ventilationsløsninger også positivt til at reducere bygningens totale energiforbrug.

Du kan få det fulde overblik over de nye løsninger på vavvent.dk.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.062