23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helbred, indeklima og luftfugtighed på agendaen hos Condair

Vi sætter dit helbred og indeklima på dagsordenen - hvordan har du og dine kolleger det egentlig?

Indeklima og luftfugtighed går hånd i hånd. Kendskabet til konsekvenserne ved for dårligt indeklima, er alt for lavt i erhvervslivet og institutionerne. Derfor har vi ansat Health Consultant Jeanet Berg.

Jeanet har mange års erfaring som uddannet sygeplejerske inden for den private sektor og er en ildsjæl inden for sundhed og helbred. Jeanet vil sætte fokus på helbred, indeklima og luftfugtighed på arbejdspladser og hjælpe virksomheder samt institutioner med hvad de kan gøre for at forbedre indeklimaet og dermed sikre sig effektive medarbejdere, der er i stand til at performe.

Du kan læse meget mere om sammenhængen mellem et godt indeklima og den rigtige luftfugtighed her eller kontakte Jeanet direkte på telefon +45 87882135, hvis du også vil sætte helbred og indeklima på din arbejdsplads på dagsordenen.

"Mit hjerte banker for at give mennesker de bedst mulige betingelser for et sundhedsmæssigt sikkert arbejdsmiljø. Indeklima og luftfugtighed hænger sammen, hvad enten du er medarbejder på et kontor eller patient på et hospital."

Vil du også gerne have et sundere indeklima? Så kontakt os i dag og bliv klogere.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.063