23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aahus stærkeste tømrer serviceafdeling

BYTØMREREN har været på markedet i mere end 30 år og er båret af en stærk og kompetent serviceafdeling med engagerede medarbejdere, der leverer god service og kvalitet til kunderne.

God kemi og høj kvalitet går hånd i hånd

”Det er meget vigtigt for os at bevare den høje kvalitet men også, at  kemien imellem kunden og tømreren er god. Det giver det bedste resultat. Derfor vægter vi de bløde værdier hos BYTØMREREN”, siger servicechef og medejer Carsten Jacobsen og fortsætter. ”Når vi ansætter nye tømrere kigger vi  selvfølgelig på deres tømrerkompetencer – hvad har de lavet tidligere,  og hvor stor erfaring har de -  men vi vægter ligeså meget deres evne til at samarbejde, deres evne til at finde løsninger og deres opfattelse af, hvad service er. Hos BYTØMREREN  er det grundlæggende, at man kommer til  tiden, tidsplanen følges, løsninger findes i fællesskab med kunden, og at det altid er en god oplevelse for kunden at handle med BYTØMREREN.”

Serviceafdelingen håndterer også entrepriser på 3-4 mio.

BYTØMREREN  har en stor del af de boligforeninger der er i Aarhus, en lang række virksomheder og ejendomsselskaber samt Aarhus Kommune som faste kunder. ”Det er en stor  fordel for vores kunder, at vi har  været på markedet i så mange år. De kender de tømrere, der kommer hos dem, og skal de have lavet noget større, vil de ofte gerne have serviceafdelingen til at håndtere sagen. Derfor har vi  udviklet det vi kalder minientrepriser på 3-4 mio, hvor serviceafdelingen håndterer hele sagen. Det synes jeg er en af BYTØMREREN’s store styrker,” siger adm. direktør Simon Jæger.

Specialløsninger på eget snedkerværksted

BYTØMREREN  udfører mange flyttelejligheder for boligforeningerne, laver lejlighedsrenoveringer, udskifter gulve, døre, vinduer og laver specialløsninger på eget snedkerværksted. Løsninger som specielle vinduesrammer, bordplader, inddækninger af radiatorer m.v.

Stor kompetence indenfor forsikringsskader

I serviceafdelingen ligger også forsikringsafdelingen, som håndterer forsikringsskader for mange forsikringsselskaber. Skaderne dækker alt fra stormskader til brand, indbrud og hændelige uheld. BYTØMREREN  sætter en ære i at udbedre skaderne hurtigt og sikkert, så forsikringsselskabernes kunder skånes mest muligt og har meget flotte tilbagemeldinger fra kunderne.

BYTØMREREN

BYTØMREREN er en byggevirksomhed på over 100 mand. Virksomheden har eksisteret i over 30 år og har 2 afdelinger: Service og forsikring samt entreprise.  I entrepriseafdelingen håndteres store byggesager både i total-, hoved- og fagentreprise. Virksomheden har stor faglig stolthed og et motto der hedder “Vi gør det ordentligt”.

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Kontaktperson

SJ
Simon Jæger
Direktør
info@bytomreren.dk

Send til en kollega

0.041