23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En vareprøve på 5 tons

”Kan vi få et betonbadeværelse, der vejer 5 tons ind på standen?” Det er ikke et spørgsmål, eventarrangører får hver dag, men det var faktisk, hvad Badelements salgschef Henning Jørgensen spurgte om, da han skulle booke en stand på Building Green.

Badelement producerer og leverer nemlig færdige badekabiner, så det giver god mening at have én med på standen. Det er egentlig en vareprøve fra et svanemærket byggeri – den fylder bare ca. 14 kubikmeter og vejer ca. 5 tons. 

Badekabiner til svanemærket og DGNB-certificeret byggeri
Badelement er med på Building Green 2017 med sine badekabiner, fordi Badelement i år har omlagt produktionen til udelukkende at være bæredygtige badekabiner, der kan indgå i svanemærket og DGNB-certificeret byggeri. Vel at mærke uden at prisen på Badelements badekabiner er sat op. ”Vi arbejder tæt sammen med en række kerneleverandører i Team Badelement”, fortæller Henning Jørgensen, ”og i det samarbejde har vi kunnet lave omstillingen, mens prisen er holdt nede”. I forvejen havde badekabiner fra Badelement høj kvalitet og god komfort for brugerne til en lav pris i forhold til traditionelle badeværelser, der bliver bygget på stedet. Og med indbygget bæredygtighed til samme pris, er badekabinerne kun blevet mere attraktive.

Seriefremstillet håndværk letter planlægningen
De store besparelser ved Badelements badekabiner kommer gennem fordelene ved serieproduktion, der både giver mindre spildtid og mindre materialespild. Desuden gør badekabinerne det lettere at planlægge byggeprocessen, fordi der ikke skal tages højde for en lang række fagentrepriser, som skal ind og ud og op ned i byggeriet. Samtidig er Badelements grundige kvalitetskontrol af de færdige badekabiner også hurtigere at foretage, end hvis bygherren skal op og rundt på byggeriet for at gennemgå alle badeværelserne.

Badelements faste samarbejdspartnere i Team Badelement omfatter blandt andet GROHE, Duravit, Unidrain, Pressalit Care, Colour Ceramica og HTH.

Mød Team Badelement, og se den 5 tons tunge vareprøve på stand 79 ved Building Green 2017, den 1.-2. november i København.

Badelement A/S
Levysgade 14, st.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752469

Kontaktperson

AF

Send til en kollega

0.047