23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk Trykprøvning A/S godkender Snejbjerg Skole for C.C Contractor.

Snejberg Skole i Herning blev for nyligt indviet og med en energimærkning og trykprøvning af Jysk Trykprøvning A/S har C.C Contractor A/S fået godkendt byggeriet som et Lavenergi 2015 byggeri.

Jysk Trykprøvning A/S har i den seneste tid indgået i et meget positivt samarbejde på en del sager for C.C Contractor A/S, som med flere aktiviteter på Sjælland og i Jylland kommer vidt omkring i landet. Heriblandt tæller både Sosuskolen i Aarhus, Herning Vand, Silvan i Næstved og Køge samt Snejbjerg Skole i Herning. Jysk Trykprøvning er landsdækkende og kører derfor gerne efter projekterne.

Der ligger formenligt mange flere opgaver og venter på os, da vi har stor fokus på en god betjening af vores kunder med en stor fleksibilitet og service. Vi vejleder gerne om hvordan og hvorledes trykprøvningen ofte kan laves billigere ved at trykprøve store arealer istedet for flere små trykprøvninger.

Se gerne vores hjemmeside for mere info:
www.trykproevning.dk

Kort om byggeriet:
Byggeriet blev officielt indviet af Undervisningminister Ellen Trane Nørby den 14. august.

Byggeperiode: April 2013 - Juni 2015
Beliggende: Nørretanderupvej 28, 7400 Herning
Areal: 13.539 m²
Bygherre: Herning Kommune
Arkitekt: Kjaer & Richter A/S og Arkitektfirmaet Gorm Nielsen
Landskabsark: Grassat Landskab og Planlægning
Ingeniør: Midtconsult p/s

Den nye Snejbjerg Skole, med plads til 450 elever, tager udgangspunkt i landskabet og ønsket om, at skolen skal fungere som en ny katalysator for aktiviteter i lokalområdet. Skolen ligger på kanten af byen og landskabet og udformes, så børn og voksne inviteres ind i skolen og kan bruge de mange faciliteter på forskellige måder i dag- og aftentimerne. Skolen bliver et kulturelt, socialt og identitetsskabende omdrejningspunkt for alle byens borgere.

I skolekomplekset findes en række udadvendte bydelsfunktioner som Torv, multisal, tandklinik, ungdomsskole og idrætsfaciliteter.

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Send til en kollega

0.047