23948sdkhjf

Vinteren er nær - isolerede containere er den idéelle opbevaringsløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af BOXIT Container

Vinteren nærmer sig for alvor nu hvor der kun er 4 dage tilbage af efterårsmånederne. Temperaturen har allerede flere gange været under frysepunktet, og de skiftende temperaturer betyder kondensdannelse inde i standard containere.

De isolerede containere reducerer sandsynligheden for kondensdannelse grundet temperaturskift, og derfor er de isolerede containere oplagte til opbevaring af fugtfølsomme produkter som møbler, byggematerialer mm.

Der er godt gang i såvel nybyggeri som om- og tilbygningsprojekter i hele Danmark, og derfor er der også stor efterspørgsel efter de isolerede containere, som står ved flere og flere byggepladser over hele landet.

Andet end bare opbevaring
En isoleret container kan også leveres med varme og lys, så den kan bruges som et ekstra værksted hvor man kan stå lunt og tørt selvom der er kulde og nedbør udenfor.

Med en 20 fods container får man næsten 6 meter i længden, hvilket giver mulighed for opbevaring i den ene ende og mindre værksted i den anden ende.

Sikker opmagasinering
Med den forsikringsgodkendt containerlås er det nemt at aflåse containeren når man forlader byggepladsen. Det gør det nemt at beskytte såvel byggematerialer som maskiner og andet værktøj mod tyveri.

Vil du vide mere om leje af en isoleret container kan du finde oplysninger på www.boxit.dk/container-udlejning, hvor du også kan bestille leje af containere til både private og erhvervsdrivende.

Du finder også mere info om isolerede containere på building-supply.dk her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BOXIT Container

Håndværkervej 4
9000 Aalborg
Danmark
BOXIT Container

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11