23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair i førersædet på brandsikring af ventilationsanlæg

Med lancering af en ny kampagne på brandsikringsprodukter går Systemair nu til markedet med en endnu stærkere platform for automatik og en klar konkurrencemæssig fordel i form af ny prisstrategi.

”Det er blevet enklere at montere automatikkomponenter, da det i mange tilfælde betyder at kabeltræk er blevet minimeret, og vi kan nu løse flere opgaver med vores automatik”.  Claus Pedersen, Produktchef Systemair Danmark A/S

 Vores anerkendte brandsikringsautomatik med facelift

 Vi fortsætter på vores solide platform og lancerer en forenklet vejledning i automatik og komponentvalg til brandsikring af ventilationsanlæg i forhold til standardløsninger i DS428:2019. Montagen bliver enklere grundet færre kabeltræk og du får Systemairs velkendte kvalitets brand- og spjældprodukter til markedets bedste pris.*/**

”Med vores nye vejledning gør vi det nemmere for vores kunder, at overskue den komplekse brandnorm. Ved hjælp af viste systemløsninger, automatik illustrationer og forklaringer, er det hurtigt og enkelt at vælge en løsning og komponenter hertil.”  Bo Sterner, Salgsdirektør Systemair Danmark A/S.

Se og hent vores vejledning  til brandsikring af ventilationsanlæg

 Altid rådgivning, support og markedets bredeste produktprogram

Vores salgsafdeling står altid klar med rådgivning og efter levering sidder vores tekniske support team klar med yderligere telefonsupport. Foruden komponenter til brandsikring, tilbyder Systemair det bredeste produktprogram, af energieffektive ventilationsprodukter.

*Spjæld og nuværende automatik lagerføres

**Ny faceliftet automatik lagerføres fra marts måned 2021

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047