23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ny generation af kompagte ventilationsaggregater

Den nye generation af Topvex, er vores seneste resultat af Systemairs ambition om den komplette løsning, som er enkel at sammensætte, enkel at installere og med kun 15 dages leveringstid. Komplet løsning med kampagnepriser fra 45.000 kr. netto.

Luft betyder liv. Og bedre luft betyder et bedre liv. 
Et godt indeklima er en vigtig ingrediens, der får dig til at fokusere på arbejde, slappe af i dit hjem og nyde de mindeværdige skoleår.

Derfor tilstræber vi os hos Systemair konstant  på at udvikle nye løsninger og  produkter, der tilbyder  god og frisk luft på en omkostningseffektiv og bæredygtig måde.

Den Nye Generation af Topvex med modstrømsvekslere
Ved udviklingen har der været fokus på, at det skulle blive lettere, både at vælge og installallere samt at kontrollere. Designværktøjet hjælper dig med at vælge det optimale aggregat til dit behov. De standardiserede komponenter er lagerførte, så bestilte aggregater kan tilpasses og leveres hurtigt til nem installation. Systemair Access styresystemet er nemt at tilslutte og nemt at programmere via betjenings- panelet, som kan styre et antal af Topvex aggregater. Ligeledes kan betjeningspanelet også fjernstyres via Systemair Cloud service.

Dette er noget af det, der gør Topvex optimal til luftskiftet i bygningen, men også til at gøre indeklimaet optimalt til arbejde og velvære.

Stort udvalg og høj energieffektivitet
Den Nye Generation af Topvex leveres med modstrømsvekslere i fem størrelser (350 - 6900m³/h) og i flere standardkonfigurationer. Topvex leveres med energieffektive EC-ventilatorer, som sikrer høj virkningsgrad og et lavt lydniveau. Den nye generation af modstrømsvekslere sikre en høj genvinding, og derved opnås den bedste energieffektivitet for hver Topvex model.

Læs mere om Topvex her: Topvex | Systemair

Systemair kører frem til 31. juli 2021 introduktionskampagne på Den Nye Generation af Topvex. Kontakt salgsteamet på tlf. + 45 87 38 75 00 og  mail@systemair.dk for yderligere info. 

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Kontaktperson

ER
Elisabeth Rahbek
Marketing Manager
+45 51 96 22 66 elisabeth.rahbek@systemair.dk

Send til en kollega

0.047