23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev hansgrohe og AXOR på VVS'21

Hansgrohe præsenterer store nyheder til badet på VVS-messen i Odense den 12.-14. oktober. Hansgrohe er som altid at finde i hal C på stand 3101-b.

Dyk ned i de mange nyheder fra Hansgrohe på årets VVS-messe i Odense den 12.-14. oktober i hal C på stand 3101-b. Også i år deltager virksomheden med sine to brands: designmærket AXOR og premiummærket hansgrohe, der begge præsenterer banebrydende nyheder til badeværelset.

Udover at præsentere en række produktnyheder, så fejrer Hansgrohe i år 120-årsjubilæum. Pioneren Hans Grohe som grundlagde firmaet i 1901, var gennem hele livet inspireret af det vidunderlige element vand og motiveret af ønsket om at give folk en komfortabel bruseoplevelse. Gennem årene har firmaet præsenteret en lang række produkter og teknologiske innovationer som for mange er velkendte produkter på badeværelset.

hansgrohe har udvidet sit sortiment med designafløb af høj kvalitet

Perfektion til brusebadet – og en fryd for øjet. RainDrain er den perfekte løsning til enhver bruser: Det brede udvalg af produkter og overflader gør det muligt at ramme enhver smag og ethvert badeværelsesdesign. Ved at kombinere RainDrain med eksisterende hansgrohe-produkter fås samme overflade og look på hele badeværelset. Og RainDrain-designafløbene ser ikke bare godt ud, de giver samtidig en effektiv og funktionel afløbsløsning til badeværelset i den anerkendte hansgrohe-kvalitet.

AXOR One: Ny kollektion fra AXOR til håndvask, badekar og bruser

De britiske designere Edward Barber og Jay Osgerby fortolker en velkendt arketype på ny – for mere klarhed og bedre funktioner. AXOR One byder på en ny betjening i form af den videreudviklede Select-teknologi: Ved at trykke alt-i-et-grebet ned åbner eller lukker man for vandet, og ved at dreje det justeres temperaturen. Betjeningen er enkel, intuitiv og yderst præcis – og denne innovative designtænkning karakteriserer hele kollektionen.

Ny hansgrohe Pulsify bruserserie: kompakt, individuel, iøjnefaldende og vandbesparende

Pulsify udnytter pladsen optimalt i bruseren – til store wellness- og designfornøjelser, selv i de mindste badeværelser. Pulsify bruserne forvandler vandet til en silkeagtig kåbe bestående af utallige mikrodråber, som indhyller hele kroppen. De forskellige stråletyper i hoved- og håndbruser vælges med et enkelt tryk på en knap. ShowerTablet termostatarmaturet styrer ikke blot temperatur og vandmængde: Den over 40 cm lange hylde giver samtidig plads til sæbe og shampoo, og her sættes håndbruseren også, når den ikke er i brug.

Finoris: Bevægelsesfrihed og komfort ved håndvasken

Hverdagen på familiens badeværelse består typisk af personlig hygiejne, rengøring og vasketøj. Det gør håndvasken til omdrejningspunktet for mange af dagens aktiviteter, og derfor er det vigtigt at have den rigtige vandhane, der egner sig til det hele. Af den grund giver den nye armaturserie hansgrohe Finoris med varianten ”Flex” stor bevægelsesfrihed, der letter de daglige gøremål. Det er for eksempel nemt at vaske håret hurtigt ved håndvasken med det udtrækkelige brusehoved, der også er velegnet til at skylle vasken ren.

Se alle nyheder fra hansgrohe og AXOR.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063