23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her henter ingeniørerne erfaringen

Hos Erasmus & Partnere er der på trods af travlhed overskud til at give plads til nyuddannede ingeniører og give dem mulighed for at oparbejde erfaring og kompetencer

Vi gør det også – søger ingeniører, der helst skal have masser af erfaring fra forskellige byggeprojekter, og gerne være certificerede! Men der er også plads til nyuddannede ingeniører hos os – ingeniører, der skal have studiets teori til at hænge sammen med virkeligheden og finde ud af, hvordan hverdagen fungerer i et ingeniørfirma.

Velkommen til Veliko Marinov

Dét har vi budt Veliko Marinov velkommen til at finde ud af, og vi satser på at med en knalddygtig fagleder, en entusiastisk mentor og en flok erfarne, vidende og hjælpsomme kolleger har vi alle muligheder for at give Veliko en god introduktion til faget – og for at få en superkompetent og engageret ingeniør til vores team.

Civilingeniør med solid baggrund

Veliko er uddannet civilingeniør med speciale i byggeri og anlæg fra Aalborg Universitet i 2021. Han har tidligere uddannet sig til diplomingeniør og før det til bygningskonstruktør, så han kender faget til bunds. I tillæg har Veliko erfaring med byggepladsledelse og tegning / projektering af facader fra tidligere job og praktik. Parret med hans ønske om at være kreativ, lære og tage ansvar passer Veliko utrolig godt ind i Erasmus teamet og har en solid grund at bygge praktisk erfaring på.

Erfarne kolleger til hjælp og sparring

Veliko har flere kolleger, der også startede som nyuddannede hos os – nogle har endda tilbragt deres uddannelsespraktik hos os, så han har mange at dele oplevelsen med. Ligesom Veliko har de et meget højt fagligt ambitionsniveau, masser af appetit på bygningsmæssige udfordringer, og så er de utroligt ansvarsbevidste og klar til at yde deres bedste – de vil også være med til at gøre Veliko til en dygtig all-round konstruktionsingeniør.

I et firma af vores størrelse vil Veliko komme til at arbejde med en stor variation af konstruktionsopgaver og oparbejde den erfaring og de kompetencer, der hen ad vejen vil give ham mulighed for at være med til at tackle også større projekter.

Indledningsvis har Veliko ansvar for at udføre statiske beregninger til typehuse, villaer og rækkehuse for at oparbejde erfaring med enkle konstruktioner, men han vil løbende blive introduceret til større byggeprojekter og komme til at indgå i de teams, der arbejder med mere komplekse byggeprojekter som etageejendomme, institutioner og erhvervsbygninger. Her vil han også få indblik i samarbejdet med andre faggrupper og får mulighed for at sparre med og lære af kolleger med ekspertise inden for bl.a. energi, bæredygtigt byggeri, brandrådgivning, kloak, installationer og indeklima.

Tæt kontakt og videnudveksling over Limfjordens vande

Veliko Marinov vil i de indledende måneder af sin ansættelse have sin plads på hovedkontoret i Hjørring, hvorefter han rykker videre til Erasmus & Partneres afdeling i Aalborg. Kontakten mellem afdelingerne er tæt, og der sparres og udveksles kontinuerligt viden og erfaring over Limfjorden, ligesom kompetencer udnyttes og udvikles i samlet regi.

 

 P.S.: - Med hensyn til de dér konstruktionsingeniører med masser af erfaring – så søger vi altså stadig et par stykker!

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584
P nummer: 1011158311

Kontaktperson

UOL
Ulla O. Linna
ulla@erasmus.dk

Send til en kollega

0.062