23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kunst og design i højsædet: Københavns mini-designhotel har gennemtænkt badeværelsesæstetik

Hos The Darling i hjertet af det gamle København kan du få en af landets mest eksklusive hoteloplevelser. Dansk designhistorie findes i alt fra de ikoniske møbler over kunsten på væggene og til Unidrains sofistikerede afløbsløsning på badeværelset.

Bag The Darling står Jens Løkke og Uffe Buchard, der desuden driver det kreative bureau Darling Creative Studio og i 20 år udgav det internationale modemagasin DANSK Magazine i over 20 lande. The Darling slog dørene op tilbage i 2020, da coronapandemien var på sit højeste. Det afskrækkede dog ikke de to visionære herrer for at etablere det, de kalder et guest house, der giver gæsterne en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. The Darling er en visuel og æstetisk oplevelse for folk, der værdsætter meget mere end bare en seng at sove i.

Designdestination stylet som et privat hjem

The Darling består af to suiterne, der er sammensat og stylet som private hjem – men hvor de fleste private hjem måske har enkelte designklassikere stående, er The Darling spækket med dansk kunst og design fra gulv til loft. Det lille guest house har cementeret sin status som dansk designdestination i København. 

Uffe Buchard forklarer grundfortællingen bag The Darling:

- The Darling er Dansk Heritage-design fra forskellige tidsaldre, og vi ønsker at give vores gæster en helt unik rundtur i vores designhistorie. På møbelfronten har vi holdt os til de mest ikoniske brands som Børge Mogensen, Finn Juhl, Poul Kjærholm og Arne Jacobsen, men på badeværelset har vi Unidrain installeret. De har på blot 20 år indskrevet sig i dansk designhistorie, fordi de formår at kombinere æstetik og funktionalitet på elegant vis.

The Darling består i dag af suiterne The Grand og The Classic, der er henholdsvis 100 m2 og 70 m2. Begge suiter har Unidrain-løsninger på badeværelset. På badeværelset i The Classic er Unidrains GlassLine-løsning installeret. GlassLine er videreudviklingen af det ikoniske linjeafløb, der kombinerer linjeafløbets fordele med en svævende glas-brusevæg i ét samlet armatur.  

Intet overladt til tilfældighederne 

For Uffe Buchard er det afgørende, at gæsterne på The Darling altid kan finde nye, elegante detaljer at forholde sig til:

- Det nytter ikke noget, at vores gæster er færdige med at opleve suiten på en time. Du skal hele tiden kunne opdage nye detaljer i design og kunst, og her er Unidrains løsninger jo et glimrende eksempel. Det er måske først når du går i bad tredje gang, at du tænker, ”det er godt nok sofistikeret lavet”, fortæller han og uddyber:

- Man ser alt det, der er ”lir” først, men Unidrain mere underspillet i sit design. Og det er netop det, der er så sofistikeret ved netop det design. Det samme gør sig gældende for den svævende glasvæg, der jo også er helt anonym og stilfuld i sit udtryk. Det er sådan noget vores gæster lægger mærke til og værdsætter. 

 

FAKTA

Uffe Buchard og The Darling 

Uffe Buchard er en fremtrædende dansk kreativ direktør, tv-vært, journalist og modeekspert, der siden 1990’erne har gjort sig bemærket inden for underholdningsindustrien, modeindustrien og designbranchen. Han er partner og kreativ direktør i det kreative bureau Darling Creative Studio. I 2020 åbnede Uffe Buchard og partneren Jens Løkke mini-hotellet The Darling, som fokuserer på dansk heritage design og dansk progressiv samtidskunst. Uffe Buchard kuraterer og sælger kunsten fra The Darling og arbejder i dag både som kunstrådgiver og kurator. Dertil er han selv en energisk kunstsamler. 

 

GlassLine brusesystemet

GlassLine brusesystemet er en videreudvikling af Unidrains kendte linjeafløb. Her kombineres linjeafløbets fordele med en brusevæg i ét samlet armatur, der er let at håndtere og lige til at installere. 

Installationen af brusevæggen kræver ikke en glarmesters hjælp. To personer kan let montere glasvæggen i armaturets indbyggede monteringsrille, hvori glasvæggen nedsænkes. Brusevæggen fastgøres i en medfølgende vægskinne uden synlige skruer eller beslag.

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Kontaktperson

ABW
Anja Brøgger Winther
Marketing projektleder
+45 51413960 abw@unidrain.dk

Send til en kollega

0.047