23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Colas har puttet genbrug i asfalten på City2's parkeringsplaser.

Thomas Lüscher, centermanager City2, siger: -Colas har udført et flot arbejde og har været gode til at tage hensyn til vores kunder ved at arbejde udenfor centerets åbningstid. At Colas genbruger asfalt harmonerer desuden rigtig fint med vores ESG-strategi.

FRÆSET CA. 15.000 M2 ASFALT PÅ TRE DAGE

-Asfalten var meget slidt, og vi affræsede 900 tons asfalt, fortæller produktionsleder Karsten Frimann, fra Colas’ fræseafdeling på Sjælland. 

Fræseafdelingen havde sat tre fræsehold på opgaven. Og der blev arbejdet dag og aften, så det store areal på ca. 15.000 m2 på bare tre dage kunne blive klar til Colas’ asfalthold. 

AFFRÆSET ASFALT GENBRUGES I NY ASFALT

Der affræses hvert år mange tons asfalt i Danmark, men Colas har i flere år genbrugt den affræsede asfalt i ny asfalt. Kvaliteten er lige så høj som traditionel asfalt uden genbrug, men ved at vælge asfalt med genbrug er man med til at reducere både CO2 og forbruget af jomfruelige råvarer. 

-Derfor er det også vigtigt, at vi fortæller vores kunder, hvordan de gennem deres køb af asfaltbelægninger kan være med til at støtte den cirkulære økonomi. Det har City2 gjort. I City2’s nye asfalt er der nemlig også genbrug, fortæller projektleder Allan Tim Petersen, Colas Danmark A/S.

Læs mere

Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10246415
P nummer: 1002889149

Kontaktperson

Lisbeth Volf
Kommunikationschef
lkv@colas.dk

Send til en kollega

0.047