23948sdkhjf
Del siden
Annonce

40-års jubilæum til Jens Jørgensen

I dag hylder vi Jens Jørgensen, som kan fejre 40-års jubilæum hos Stiholt. Han har bestridt mange poster i virksomheden – både mekaniker, værkfører, værkstedschef og bestyrelsesmedlem. En tid som har budt på utallige erindringer og værdifulde øjeblikke.

Den 2. januar 1980* startede Jens som mekaniker i Sæby-afdelingen, og allerede året efter blev han udnævnt til værkfører. I 1993 tiltrådte han som værkstedschef i Aalborg-afdelingen, og stillingen blev i 1997 udvidet til også at omfatte Sæby-afdelingen samt Hjørring-afdelingen senere hen.

Udover vores Scania-afdelinger har han også haft ansvaret for Aalborg Trailerservice, og han har i flere perioder haft ansvaret for nogle af hydraulik-afdelinger – her var han bl.a. med til at starte afdelingerne op i Havdrup, Nørre Aaby og Miljøcenter i Aarhus.

Som årene udviklede sig og andre kom til, kunne Jens koncentrere sig mere om samarbejdet med Norge, som med tiden udviklede sig til at være hans hjertebarn. En oplevelse som har budt på mangeårige venskaber, utallige opbygninger og deltagelse til diverse messer og udstillinger, både Danmark eller oppe i Norge.

Seneste skud på stammen var opstarten med kran- og opbygningsafdelingen på Bakken. For at skabe et endnu stærkere og effektivt samarbejde mellem vores kranaktiviteter og opbygninger, blev dette opbygningscenter skabt på Tarmvej 2, 9220 Aalborg Øst.

Spørger du Jens, har tiden hos Stiholt bestemt været givende:

- Jeg kan sige, at tiden hos Stiholt er gået godt i de 40 år, selvom jeg lige var ude at prøve noget andet undervejs. Men med det hele, nærmer vi os 42 år, som har været gode, spændende, sjove og til dels hårde år. Mit arbejde har bestemt været et privilegie, som jeg har sat pris på og har altid sat en ære i det arbejde, der skulle udføres ude i afdelingerne.

- Jeg har haft æren af at arbejde sammen med Immanuel Stiholt, grundlæggeren af Stiholt, som jeg virkelig så op til. Immanuels måde at gebærde sig overfor kunderne, var noget jeg selv kunne blive inspireret af. Jeg kører nu på tredje generation hos Stiholt og dette har bestemt ikke være muligt uden støtten hjemmefra. Jeg har en skøn familie bestående af min kone fru Jørgensen, mine to børn, svigerbørn og fire dejlige børnebørn, som altid har bakket mig op i mit arbejde.

Fredag den 3. november holder vi en intern fejring af Jens i Sæby-afdelingen, hvor kollegaer, familie og venner er til stede  

Stort tillykke, Jens!

*Efter en kort ansættelse hos et andet firma, vendte han tilbage til Stiholt i 1983.

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312
P nummer: 1008958994

Kontaktperson

PP
Patrick Pheiffer
Markedsføringsansvarlig
pap@stiholt.dk

Send til en kollega

0.032