23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sundolitt i nyt tværfagligt samarbejde

Sundolitt vil skrue ned for beton og stålarmering på byggegrunde med ringe bæreevne. Derfor lancerer virksomheden nu en ny tværfaglig samarbejdskonstellation med BAYO.S, PPCD Ingeniører, PP NORDICA Group og Andreasen & Hvidbjerg. Samarbejdet lanceres på Building Green messen i Forum den 1 og 2. November 2023.

Vi er på en fælles mission, der taler for mere effektive løsninger, bedre projektøkonomi og lavere CO2 aftryk. Vi skal simpelthen bruge mindre beton og stålarmering i byggerier. I fællesskab har vi med samarbejdet skabt en unik samarbejdskonstellation, der optimerer arbejdsgangen på byggepladsen markant og dermed styrker projektøkonomien. Hver især er vi gode - men hvis vi udnytter virksomhedernes synergier, kan vi sammen skabe nye helhedsorienterede løsninger for byggerier på grunde med ringe bæreevne – og det er endnu bedre”, fortæller Henrik Vasylyeva, Adm. Direktør i Sundolitt®.

Et innovativt samarbejde - skudt i gang af et sommerhus i Klitmøller

Samarbejdet blev egentlig initieret af en kendt tv-vært, der i forbindelse med sit sommerhusbyggeri i Klitmøller startede dialogen mellem Sundolitt, BAYO.S, PPCD og PP Nordica. Jordbundsprøverne på sommerhusgrunden, meldte om dårlig jordbund med et markant tørvelag, der kunne give betydelige sætninger. De involverede parter har nu skaleret samarbejdet og sommerhusløsningen med helt nye muligheder for entreprenører og bygherrer, der bygger på grunde med ringe bæreevne. 

Den helhedsorienterede løsning består af skruefundamenter fra BAYO.S, fiberbeton fra PP Nordica Group og isolering fra Sundolitt. En løsning der til sammen skaber en markant effektivisering i byggeprojektet. 

En tværfaglig proces i 5 trin
Med 5 trin effektiviserer det nye samarbejde byggeriet både på arbejdsgang og CO2 aftryk:

  1. Geoteknisk undersøgelse af Andreasen & Hvidbjerg
  2. Beregning af de statiske forhold og jordens bæreevne, til valg af korrekte skruefundamenter leveret af BAYO.S
  3. Sundolitt leverer skræddersyet funktionel isoleringsløsning med professionel vejledning og design
  4. PPCD beregner den statiske dokumentation ved brugen af DURUS® EasyFinish fibre hybrid, hvilket minimerer beton-tværsnittets dimensioner og armeringsgrad
  5. PP Nordica Group leverer DURUS® EasyFinish fibre til beton

Mød Sundolitt, BAYO.S og PP Nordica på Building Green til en snak om effektivisering af dit byggeri den 1 og 2 november 2023. Du kan også læse mere om samarbejdet på Sundolitts hjemmeside her. 

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062