23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EK Entreprise vinder Procesprisen

Glæden var stor da vi fredag den 10. november 2023 sammen med Statens Serum Institut modtog Procesprisen

SSI fik Procesprisen 2023

I går aftes blev Building Awards Procespris 2023 uddelt. Og SSI løb med sejren for byggeriet af det højsikrede vaccinefrysehus. Det blev bygget på rekordtid så Danmark var klar til at modtage de livsvigtige nye covid-19 vacciner, der var på vej.

Prisen er givet for på rekordtid at få specificeret, designet, projekteret og udført byggeriet i mange sideløbende processer. Et byggeri, der normalt ville tage 2 år, blev opført på bare 4,5 mdr.
- Vi stod midt i covid-19 krisen og vidste, at vores korrekte håndtering af vaccinerne var afgørende for at få landet godt igennem. At vi på rekordtid fik bygget et komplekst frysehus, på et tidspunkt hvor der var mangel på alle byggematerialer, viser noget om et fantastisk samarbejde. Stort tillykke til vores dygtige fagfolk på SSI, og stor tak til vores eksterne samarbejdspartnere, siger Henrik Ullum.

De centrale samarbejdspartnere var:
NIRAS (ingeniører), A2RK (arkitekten), EK Entreprise A/S(styringsentreprenør), Tscherning (beton og jord entreprenør), ScanDek (betondækleverandør), Søren O. Stål og montage, Høyrup & Clemmensen a/s (el-entreprenør), Caverion (VVS-entreprenør) og E. Klink A/S (ventilationsentreprenør)

EK Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10798590
P nummer: 1002901423

Kontaktperson

Rasmus Johansen
Adm.Direktør
rj@ekentreprise.dk

Send til en kollega

0.046