23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye hansgrohe termostater og armaturer til indbygning i bruseren

To nye produktlinjer til indbygning i brusebadet eller ved badekarret præsenteres nu fra hansgrohe. Termostatarmaturerne ShowerSelect Comfort giver præcis kontrol over vandet fra op til fire vandkilder med Select-teknologi, med design i tre forskellige former og fem forskellige overflader. hansgrohe DuoTurn indbygningsarmaturerne styrer en eller to brusere intuitivt med drejegreb, ligeledes i forskellige former og farver. Fælles for de nye indbygningsprodukter er, at de er ekstra flade og dermed giver god plads under bruseren. De monteres på den nye indbygningsdel hansgrohe iBox universal 2 og er godkendt og klar til salg nu.

ShowerSelect Comfort: intuitiv kontrol med et tryk på en knap

ShowerSelect Comfort termostaten er en visuel og teknisk opgradering af den velkendte ShowerSelect bruserstyring, hvor man åbner og lukker for vandet med et tryk på en knap. Select-knapperne er lette at ramme selv med lukkede øjne, da de er i fuld bredde, og de er derudover fremstillet af metal af høj kvalitet og med lang levetid. De forskellige produktvarianter og kombinationsmuligheder gør det muligt at styre op til fire forskellige brusere og/eller stråletyper, der kan bruges separat eller samtidig.

Med drejegrebene i midten styres vandmængden og temperaturen, og den avancerede termostatteknologi holder den valgte temperatur konstant. hansgrohe ShowerSelect Comfort fås i tre geometriske former (rund, firkantet og med afrundede hjørner) og de fem FinishPlus-overflader krom, mat sort, mat hvid, børstet bronze og børstet sort krom. Det elegante design virker næsten, som om det svæver foran væggen, og den flade roset med integrerede knapper er særligt rengøringsvenlig.

DuoTurn: førsteklasses bruseroplevelse med høj komfort

hansgrohe DuoTurn indbygningsarmaturerne kombinerer intuitiv styring med et klart, fladt design. På DuoTurn skifter du fra hovedbruser til håndbruser med en lille drejebevægelse på det ene greb, mens du indstiller den ønskede temperatur og vandmængde på det andet. Rosettens højde på kun 7 mm og det slanke temperaturgreb i bare 40 mm højde giver stor bevægelsesfrihed og høj komfort under bruseren. Også hansgrohe DuoTurn fås i tre designvarianter og fire FinishPlus-overflader (krom, mat sort, mat hvid og børstet bronze), der alle er lette at vedligeholde. Den høje kvalitet er din garanti for, at du får glæde af dit indbygningsarmatur i mange år fremover.

Ny indbygningsdel gør monteringen lettere

De nye bruserstyringer monteres med den nye indbygningsdel hansgrohe iBox universal 2, der gør monteringen mere effektiv, fleksibel og sikker end sin velkendte forgænger. En lang række tekniske forbedringer gør det hurtigere for VVS-installatøren af montere den nye indbygningsløsning i væggen under bruseren eller ved badekarret, uanset væggens tykkelse. Samtidig er hansgrohe iBox universal 2 særligt lydabsorberende, hvilket gør brusebadet til en stille velværeoplevelse.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.048