23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør en Grøn Forskel i 2024

Fra 1. januar 2024 er kemisk ukrudtsbekæmpelse forbudt, hvilket kræver overgang til bæredygtige metoder. Vi specialiserer os i termisk bekæmpelse med varmtvand og varmluft, der effektivt kontrollerer ukrudt uden skadelige herbicider. Investering i vores løsninger reducerer miljøbelastningen og sikrer et sundere udemiljø. Kontakt os for et grønnere alternativ til vedligeholdelse af jeres udearealer.

Fra 1. januar 2024 er kemisk ukrudtsbekæmpelse blevet forbudt på alle former for belægninger. Mange står over for et nyt kapitel med bæredygtige løsninger, men vi har arbejde med Termisk ukrudtsbekæmpelse i mange år og udvikler sammen med vores samarbejdspartnere hele tiden nye løsninger.

Vi arbejder med følgende bekæmpelsesmetoder.:

-          Varmtvand

-          Varmluft (ikke at forveksle med Brænding)

-          Varm vand kombineret med skum, som alene består af naturlig nedbrydelig vegetabilske produkter.

-          Brænding i begrænset omfang!

Vi kan præsentere vores avancerede termiske ukrudtsbekæmpelsesløsninger, der bruger enten varmluft eller varmtvand. Teknologierne leverer effektiv kontrol af ukrudt uden anvendelse af skadelige herbicider sprøjtegift.

Ved at investere i vores termiske løsninger reducerer I ikke blot jeres miljømæssige fodaftryk, men I sikrer også et sundere og mere bæredygtigt udemiljø. Vores løsning sælges sammen med en fast driftskontrakt af jeres grønne områder.

Det er tid til at handle ansvarligt og tage skridtet mod en grønnere fremtid. Lad os hjælpe jer med at vedligeholde jeres udearealer på en måde, der gavner både miljøet og jeres lokalsamfund.

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud og gør jeres del for en grønnere verden! 🌱💧

Læs mere på vores hjemmeside på: Termisk ukrudtsbekæmpelse

Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724

Send til en kollega

0.047