23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hørning Parket lancerer EPD'er

Der foreligges produktspecifikke EPD'erog andre certifikater på Hørning Parkets hjemmeside horningfloor.dk. Kontakt Hørning Parket for rådgivning og andet.

Alt produktion i Hørning Parket er baseret på gode råvarer af den højeste kvalitet for at skabe trægulve, der kan holde i generationer. Derfor er miljødokumentation et af vores højst prioriterede områder. Hos Hørning Parket er vi stolte af at kunne levere certifikater til brug inden for BREEAM, DGNB, Eurofins Indoor Air Comfort Gold, FSC, PEFC, EPD og flere.

Med denne dokumentation tilbyder Hørning Parket massive trægulve af høj kvalitet, samt et fokus på bæredygtige materialer, hvilket sikrer, at træets natur afspejles i den endelige finish. Vores gulvløsninger bidrager til optjening af byggepoint til BREEAM, et miljøcertificeringssystem fra Storbritannien, hvor hele bygningen certificeres på baggrund af en vurdering af, om produkterne opfylder visse kriterier. Det samme gælder for DGNB-certificerede byggerier.

Ved at tilbyde produktspecifikke EPD'er sikrer vi fuld transparens for vores kunder i forhold til miljøpåvirkning, herunder ressourceforbrug, affaldsgenerering og CO2-udledning. Kontakt gerne Hørning Parket vedrørende spørgsmål om dokumentation. 

Med andre ord forsøger Hørning Parket at træffe miljøbevidste beslutninger for at sikre, at skove, træer og gulve er tilgængelige for kommende generationer.

Besøg vores hjemmeside horningfloor.dk for yderligere information. 

Hørning Parket A/S
Christiansmindevej 12
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33965362
P nummer: 1017199362

Kontaktperson

JA
Josefine Alstrup
Purchasing & Product Coordinator
jna@horningfloor.dk

Send til en kollega

0.046