23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AXOR ShowerSelect ID designtermostater til indbygning

Indbygningstermostaterne AXOR ShowerSelect ID byder på unik præcision og personalisering af bruseoplevelsen. På den slanke termostats greb kan man både føle og høre trinene, når man drejer det, mens man let og hurtigt skifter mellem stråletyper og udtag på de store knapper.

AXOR ShowerSelect ID byder på unik præcision og personalisering af bruseoplevelsen. De indbyggede termostater er udviklet i samarbejde med PHOENIX og stikker blot 45 mm ud fra væggen – en egenskab, der muliggøres af den nye indbygningsdel iBox universal 2. På den slanke termostats greb kan man både føle og høre trinene, når man drejer det, mens man let og hurtigt skifter mellem stråletyper og udtag på de store knapper med den nyeste Select-teknologi.

Med tre forskellige formsprog – rund, firkantet og softsquare – samt et bredt udvalg af AXOR FinishPlus-overflader og individuelle AXOR Signature-materialer er AXOR ShowerSelect ID både tekniske og designmæssige vidundere. Som navnet indikerer, gør AXOR ShowerSelect ID det muligt at udtrykke sin personlige identitet og sin individuelle smag og stil. Produkterne er godkendt og klar til salg nu.

Designeren fortæller

AXOR ShowerSelect ID forbinder universalt design med personlig præference. Resultat: en særlig æstetik og høj brugervenlighed. Et let tryk på de store metalflader med fint indgraverede symboler er nok til at starte eller stoppe vandstrømmen, mens termostatgrebet i midten giver mærkbar respons, når temperaturen ændres.

På grebet kan man tilvælge en overflade i forskellige materialer – fra træ over glas til marmor – så produktets udtryk tilpasses individuelle ønsker og skaber et klart design-statement, der passer perfekt ind i omgivelserne,” fortæller Matthias Oesterle fra PHOENIX.

Egenskaber

AXOR ShowerSelect ID står for ultrapræcis betjening, universalt design og unikke personaliseringsmuligheder. AXOR ShowerSelect ID termostaterne kan kombineres med op til fire udtag – fx en håndbruser eller en stråletype – som styres med hver sin Select-knap. Knapperne er lette at betjene takket være de lasergraverede symboler og aktiveres med et let tryk. Det monolitiske termostatgrebs fint rillede kant muliggør en taktil interaktion, hvor vandets temperatur justeres i små, præcise trin med hvert drej.

Med det mindre greb reguleres vandmængden som ønsket, fra fuld gennemstrømning til at lukke for vandet, når termostaten skal rengøres. Samtidig virker SafetyStop-funktionen som skoldningsspærre, der sikrer ubekymret afslapning under bruseren. AXOR ShowerSelect ID er fremstillet i metal af høj kvalitet og fås i tre forskellige formsprog – rund, firkantet og softsquare – samt et bredt udvalg af AXOR FinishPlus-overflader. Via AXOR Signature kan man tilvælge individuelt design på termostatgrebet, fx sort Nero Marquina marmor, hvid Lasa Covelano Vena marmor, amerikansk valnød eller spejlglas.

Produktprogram

AXOR ShowerSelect ID omfatter seks produkter, der alle findes i de tre formsprog firkantet, rund og softsquare. Sortimentet består af en brusetermostat til 1 udtag, en brusetermostat til 2 udtag og en kartermostat til 2 udtag. Derudover kan en 3-vejs ventil kombineres med en termostat med eller uden et ekstra udtag. På den måde kan man skabe en lang række forskellige løsninger – fra et enkelt brusebad med én bruser til et wellnessområde med op til fire forskellige udtag.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

1.158