23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få lysinspiration til dit næste projekt.

Her er vores nye katalog, hvor vi med stolthed præsenterer et udpluk af vores mange referencer. Dette katalog er designet til at give dig et indblik i, hvad vi kan gøre for dit projekt. 

Hos Luminex ved vi, at den rette belysning kan forvandle et rum og skabe den perfekte atmosfære. Derfor er vi dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og æstetiske krav. Vores katalog viser en bred vifte af projekter, der spænder fra moderne kontorbygninger til charmerende byområder. 

Vi har samarbejdet med arkitekter, designere og bygherrer over hele landet for at skabe innovative og effektive belysningsløsninger. Vores team tager højde for alle aspekter af belysningsdesign, fra energieffektivitet og bæredygtighed til funktionalitet og æstetik. 

Ved at vælge Luminex som din belysningsrådgiver, får du ikke kun adgang til vores omfattende viden og erfaring, men også en partner, der er engageret i at sikre, at dit projekt bliver en succes. Vi er med dig hele vejen, fra de indledende tanker og ønsker til den endelige installation og efterfølgende support.

Bliv inspireret af vores tidligere projekter og se, hvordan vi har hjulpet andre. Uanset om du står over for et nyt byggeprojekt eller en renovering, er Luminex det rigtige valg for professionel belysningsrådgivning. Vi ser frem til at hjælpe dig med at bringe dit projekt til live med den perfekte lysløsning.

Se kataloget online lige her.

Kontakt os på 76 26 67 00 eller se flere referencer på vores hjemmeside.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

KT

Send til en kollega

0.062