23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustikpaneler med ny beige filt i centrum af 6.443 m2 skolerenovering

I-Wood Denmark® har leveret akustikpaneler med den nye beige filt til Funder-Kragelund Skole som et stilfuldt og funktionelt supplement til skolens moderne indretning. Panelerne bidrager til et forbedret akustisk miljø, som er afgørende for optimal læring.

”For at sikre at de arkitektoniske rammer danner grundlag for et sundt læringsmiljø, er de indvendige facader udsmykket med akustikpaneler fra I-Wood Denmark®. Akustikpanelerne er produceret i et bæredygtigt materiale, som udover ud over at have en æstetisk værdi, bidrager til visionen om et miljømæssigt ansvarligt byggeri, der danner et moderne og multifunktionelt læringsmiljø.”
- Julie Ankjær, kreativ chef, partner & arkitekt, Skala Architecture

PROJEKT: FUNDER-KRAGELUND SKOLE

  • Ny filtfarve: Beige.
  • Filtmærkning: Sundhedsmærket OEKO-TEX® Standard 100.
  • Brand: B-s1,d0 godkendt.
  • Støjreducering er testet i samarbejde med DTU / Force Technology.
  • I-Wood Denmark® akustikpaneler forhandles internationalt på +15 markeder.

”I projektet på Funder-Kragelund Skole kombinerer vores akustikpaneler effektiv støjreducering og æstetisk design for at skabe et roligt og behageligt lydmiljø, der fremmer koncentration og kommunikation. Vi er meget glade for at kunne bidrage til et indbydende og funktionelt læringsmiljø for både elever og lærere.”
- Casper Krogh Olesen, CEO I-Wood Denmark®

Se projektet på Funder-Kragelund Skole

AKUSTIKPANELER FORBEDRER LÆRINGSMILJØET

Projekt: Siden 2020 har Funder-Kragelund Skole gennemgået en omfattende modernisering med både renovering og nybyggeri. God akustik er afgørende på det fælles fagtorv, der fungerer som skolens samlingspunkt.

Løsning: Akustikpanelerne med den nye beige filt fra I-Wood Denmark® har skabt et læringsmiljø med optimal akustik. Disse paneler reducerer efterklangstiden, mindsker støjniveauet og forbedrer talegenkendelsen, hvilket er essentielt for effektiv læring og kommunikation.

”Vi har fra start taget stilling til projektets bæredygtige energikoncept, heraf udnyttelse af dagslys, akustik og ventilation, som afspejler sig i de arkitektoniske rammer. Materialevalget ude såvel som inde er funderet i gennemtestede og traditionelle løsninger. Akustikpanelerne fra I-Wood Denmark® er med til at sikre sunde og fremtidssikrede læringsmiljøer, som med dets høje levetid og lave vedligehold er med til at sikre et optimalt akustisk indeklima, hvor både socialt samvær og læringsaktiviteter kan trives uden forstyrrende støj.”
- Julie Ankjær, kreativ chef, partner & arkitekt, Skala Architecture

I-WOOD DENMARK® INVITERER NATUREN IND MED LYSE FARVER


Projekt: På Funder-Kragelund Skole har det gennemgående materialevalg til både renovering og nybyg været fokuseret på at binde hele afdelingen sammen – afbalanceret og naturligt.

Løsning: Valget af I-Wood Denmark®’s akustikpaneler med beige filt skaber en naturlig forbindelse mellem inde- og ude i skolens læringsmiljøer, som bygges på en stærk forbindelse mellem æstetik og funktion.

”At skabe levende arkitektur og helstøbte projekter starter ved materialevalget. Akustikpanelerne fra I-Wood Denmark® harmonerer med den arkitektoniske ramme, der er sat for Funder-Kragelund Skole. De lyse toner danner sammen med træet et roligt, varmt og imødekommende miljø, som bidrager til et motiverende og fleksibelt læringslandskab.”
- Julie Ankjær, kreativ chef, partner & arkitekt, Skala Architecture

I-Wood Denmark®
Fabriksvej 4
6973 Ørnhøj
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38152416
P nummer: 1021890738

Kontaktperson

NKO
Nikolaj Krogh Olesen
Branding- & Projekt Manager
+45 22768583 nko@i-wood.dk

Send til en kollega

0.047