23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et halvt liv hos Hansgrohe: Thomas Leth fejrer 25 og 50 år

I begyndelsen af året kunne Thomas Leth, adm. direktør i Hansgrohe A/S, fejre sin 50-årsfødselsdag, og den 1. juli runder han sit 25-årsjubilæum hos Hansgrohe. Han har dermed været en del af Hansgrohe i halvdelen af sit liv – i forskellige roller, der løbende har udviklet sig betragteligt.

I 1999 begyndte han i virksomheden som marketingchef, og i 2009 overtog han posten som administrerende direktør i Danmark og Norge. Løbende har ansvarsområderne udvidet sig, og i dag er Thomas Leth Head of Sales North Europe, PL & CS i Hansgrohe Group. Dermed er han ansvarlig for Norden, Baltikum, Polen, Tjekkiet og Slovakiet.

25 år med nye udfordringer og innovative produkter

Thomas Leth fortæller, at der er mange grunde til, at han ikke har haft lyst til at søge andre veje de sidste 25 år: ”Jeg er først og fremmest meget glad for mine kollegaer både i Danmark, internationalt og i vores tyske hovedkvarter. Det er meget inspirerende at arbejde sammen med så skønne og dygtige mennesker. Samtidig sætter jeg stor pris på mine relationer med mange kunder og forretningsforbindelser.”

Hansgrohe-direktøren fremhæver også virksomhedens evigt innovative tilgang som en vigtig faktor, både når det gælder forretningsudvikling, nye produkter og produktkategorier, og i forhold til sin personlige udvikling: ”Mine indtil videre 25 år har løbende budt på nye udfordringer, uddannelser og stillinger, hvilket også betyder udvikling af nye markeder, kunder og kolleger. Og så nyder jeg at beskæftige mig med designprodukter i tysk topkvalitet. Det gør det lettere at have et langvarigt samarbejde med kunderne, at jeg altid kan se dem i øjnene og stå fuldstændig inde for vores produkter og services.”

Høj medarbejderanciennitet og godt kollegaskab

Jubilæer er ikke en sjælden begivenhed hos Hansgrohe A/S. Af de nuværende medarbejdere har knap halvdelen fejret deres 10-årsjubilæum, og næsten hver tredje medarbejder har rundet 20 år i virksomheden.

Blandt Hansgrohe-medarbejderne med den højeste anciennitet er Leif Andresen, som er it- og lageransvarlig. Han kan fejre 25-årsjubilæum næste år og fremhæver én grund til, at han har været hos Hansgrohe så længe: ”Mine kollegaer! Der er sikkert mange spændende jobs derude, men jeg tror ikke, jeg nogensinde vil kunne finde en arbejdsplads med lige så gode kollegaer. Vi har det så godt sammen, og det betyder bare alt.”

Firmaets absolutte anciennitetspræsident er René Müller, der er salgskonsulent i København og Nordsjælland samt ambassadør for designbrandet AXOR. Han har i år fejret sit 35-årsjubilæum i Hansgrohe A/S og blev ansat, da det danske datterselskab blot havde eksisteret i knap to år. René Müller fortæller, at han nyder at være i en virksomhed med højt til loftet, og hvor dørene aldrig er lukkede. ”Samtidig er det fedt, at Hansgrohe er så innovativ og ikke er bange for at satse på nye produkter. Og så er det bare fantastisk at have så gode kollegaer, der på mange måder føles som familie. Vi er en familie!” uddyber han.

Hansgrohe A/S beskæftiger p.t. 28 medarbejdere i Danmark, bestående af de administrative afdelinger på kontoret i Hasselager ved Aarhus samt udekørende salgs- og projektkonsulenter i hele landet.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

HM
Hansgrohe Marketing
marketing@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063