23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DesignLCA er kandidat til Nordisk Råds miljøpris

DesignLCA er en LCA-beregner, der gør det muligt at beregne klimaaftrykket direkte i dit BIM-program. Nu er den BIM-baserede LCA-beregner kandidat til Nordisk Råds miljøpris.

Sammen med en række andre virksomheder fra hele norden er GRAPHISOFT Center Danmark indstillet til Nordisk Råds miljøpris 2024 for deres arbejde med DesignLCA, der er markedets eneste 100% BIM-baserede LCA-beregner.  

”Hvis vi skal nå klima- og miljømålene i Agenda 2030 og samtidig fremme social og miljømæssig bæredygtighed, er det ikke nok bare at bygge nyt og miljøvenligt. Det er ikke tilstrækkeligt at opretholde status quo for miljøet – vi er nødt til at reducere udledningen, genbruge mere og bidrage med vedvarende ressourcer. Det kræver en forandring af vores grundlæggende indstilling, så regler og forretningsmodeller kan understøtte omstillingen,” lyder det blandt andet i Nordisk Råds beskrivelse af årets tema for miljøprisen, der i år fremhæver bæredygtigt byggeri. 

LÆS OGSÅ: GRAPHISOFT Center Danmark på BIM World Copenhagen

Vinder af Digitaliseringsprisen 
Sidste år vandt DesignLCA den første udgave af Digitaliseringsprisen ved Building Awards, hvilket juryen motiverede således: 

”Vinderen af Digitaliseringsprisen har med sin BIM-baserede LCA-beregner demonstreret en bred anvendelse i byggebranchen, hvilket markerer dem som en klar frontløber. Vinderens arbejde repræsenterer en vital løsning for at adressere udfordringer på tværs af byggeriets aktører i en ny kompleks byggevirkelighed.”

Vinderen af Nordisk Råds miljøpris offentliggøres d. 28. juni.  Læs mere om prisen og alle kandidaterne her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047