23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyede belysningsløsninger – Få inspiration på vores hjemmeside

Vi tilbyder skræddersyede belysningsløsninger, der passer præcist til dit byggeri eller renovering. Vores referencer spænder fra moderne kontorer til stilfulde private hjem og offentlige bygninger. Besøg vores hjemmeside og lad dig inspirere til dit næste projekt.

At vælge den rette belysning til dit byggeprojekt eller renovering kan være en udfordrende opgave, men det behøver det ikke at være. På vores hjemmeside kan du se vores mange referencer og inspirationsprojekter, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Du kan også udforske en række unikke belysningsløsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelle og tilpasset specifikke behov.

Vores referencer viser et bredt spektrum af belysningsprojekter, fra moderne kontorlandskaber og offentlige bygninger til bilværksteder. Hver reference giver et indblik i de forskellige designmuligheder og tekniske løsninger, vi kan tilbyde. Ved at se, hvordan vores belysning er blevet implementeret i forskellige miljøer, kan du finde inspiration til dit eget projekt og få en klar idé om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere din vision.

En af vores kernekompetencer er evnen til at skabe belysningsløsninger på specialmål. Vi forstår, at hvert byggeprojekt er unikt, og standardløsninger passer ikke altid til komplekse eller særligt designede rum. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at designe og producere belysning, der præcis matcher dine krav. Uanset om det drejer sig om skræddersyede armaturer til en ny kontorbygning eller specialdesignede lamper til en boligrenovering har vi den ekspertise og fleksibilitet, der skal til for at levere en løsning, der opfylder dine behov.

Vi er stolte af vores innovative tilgang og høje kvalitetsstandarder, som sikrer, at hver belysningsløsning ikke blot er smuk, men også energieffektiv og langtidsholdbar. Ved at vælge os som din belysningspartner får du ikke blot adgang til vores store udvalg af armaturer, men også til vores omfattende erfaring og ekspertise.

Så tag et kig på vores hjemmeside og lad dig inspirere af vores referencer. Uanset hvor stort eller småt dit projekt er, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte belysning, der fuldender dit byggeri eller renovering.

 

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 26 67 00 eller info@luminex.dk

Besøg vores hjemmeside lige her.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

KT

Send til en kollega

0.047