23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid på installationen med Scantron Plug-and-Play adgangsløsning

Traditionelle dørtelefoni- og adgangskontrolløsninger kan ofte være både tidskrævende og komplekse at installere. Scantrons IP-baserede systemer gør installationen og administrationen enklere og hurtigere.

Udløber
31. december 2028

Undgå unødvendig tidsbrug på komplicerede installationer ved at vælge Scantrons forprogrammerede anlæg. Scantrons IP-baserede løsninger som bl.a. SAGA IP dørstation og Scantron MultiApp®, kan leveres klar til installation med ønskede layout og indstillinger. SAGA dørstationens fleksible design gør det muligt at vælge et layout specifikt tilpasset ejendommen. Det er bl.a. nemt at vælge et layout, som matcher den lille opgang med få beboere eller det store kollegie med mange studerende. Derudover kan alle beboere grupperes efter opgange, og der kan tilføjes logoer på SAGA dørstationens startskærm. Til erhverv kan virksomhedslogoer vises i navnefelterne og medarbejdere kan inddeles efter afdeling som f.eks. reception, lager og salg.

Klar til idriftsættelse
Scantron forprogrammerer det ønskede design og opsætning til dørstationen, så anlægget er klar til brug ved modtagelse. Når SAGA tilsluttes netværksforbindelsen, genkendes den automatisk i systemet og er klar til brug med de foruddefinerede indstillinger uden behov for manuel konfiguration. Det er en fordel at anvende Scantron SIM og 4G/LTE-router, som giver en hurtig og sikker internetopkobling til anlægget og er fuldt konfigureret ved levering. Dette reducerer installationstiden og kræver ikke yderligere IT-kendskab. Løsningen fungerer som Plug-and-Play og minimerer risikoen for fejl, da produkterne er forprogrammerede og kompatible.

Nem administration med smart beboer-app
SAGA IP dørstationen ringer direkte til beboerne via Scantron MultiApp® til deres smartphones. MultiApp® er en smart beboer-app som samler alle funktioner i en app og skaber en digital forbindelse mellem beboere og boligadministratorer. Udover at modtage dørkald, kan MultiApp® integreres med flere af Scantrons smarte tillægsmoduler, så boligadministrator kan sende beskeder eller dele digitale dokumenter med beboerne i appen.

Ved indflytning kan beboerne selv registrere deres enheder (smartphone/tablet) i MultiApp®, uden behov for hjælp fra boligadministrationen. Hver lejlighed får tildelt et unikt app-ID, der benyttes ved login sammen med beboerens navn og telefonnummer. Når beboeren er logget ind, vises deres navn på SAGA dørstationens beboerliste. Beboere kan selv administrere deres enheder, ved at tilføje eller slette dem i appen efter behov. Det giver et fleksibelt og vedligeholdelsesfrit system for boligadministratoren. Ved til- og fraflytning i ejendommen tildeler boligadministrator et nyt app-ID til lejligheden, og de tidligere beboere mister deres adgangsrettigheder og logges automatisk ud.

Online servicering og support
Scantrons IP-baserede løsninger gør det muligt at fjernovervåge systemerne og se status via internettet. Dette gør det nemt og hurtigt at servicere og foretage ændringer. Scantrons erfarne teknikere sidder klar på en daglig telefonisk hotline, hvilket sikrer hurtig responstid og reducerer behovet for en fysisk tilstedeværelse.

Med Scantrons Plug-and-Play adgangsløsning sparer du tid på installationen og opnår en enkel og effektiv administration af adgangsløsningen. Kontakt Scantron i dag direkte på tlf. 66139966 eller på info@scantron.dk og hør mere.

 

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047