23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Færdiggørelse af Udeområderne på UCL: En Succes Trods Vinterudfordringer

Anlægsgartner Gottlieb A/S er ved at færdiggøre hovedentreprisen "Udeområderne på UCL" for UCL Erhvervsakademi i Odense med Gustin Landskab som rådgiver. Projektet inkluderer terræn- og afvandingsarbejder, opførelse af træpavillon, cykeloverdækning, aktivitetsområde med boldbane samt omfattende belægningsarbejder med grus, gummi og asfalt. En smed har også leveret og monteret stålkanter. Trods vinterens vejrmæssige udfordringer er projektet blevet en succes gennem godt samarbejde med bygherre og rådgiver.

Vi er stolte af at dele, at Anlægsgartner Gottlieb A/S snart har færdiggjort hovedentreprisen ”Udeområderne på UCL” for UCL Erhvervsakademi i Odense og med Gustin Landskab som rådgiver. 

Projektet omfatter bl.a. terrænarbejder, afvandingsarbejder, opførelse af træpavillon, cykeloverdækning, aktivitetsområde herunder boldbane samt omfattende belægningsarbejder, herunder grus, gummi, og asfalt. Vores dygtige smed har desuden leveret og monteret stålkanter.

Gennem godt samarbejde med bygherre og rådgiver har vi sikret, at projektet bliver en succes, trods vejrets udfordringer henover vinteren🤝 

#AnlægsgartnerGottlieb #UCL #Udeområder #Belægning #Samarbejde #Legeplads #Gustinlandskab

Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724

Kontaktperson

Christina E. Bay
Leder for salg og relationer
+45 22496382 ceb@gartnergottlieb.dk

Send til en kollega

0.047