23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en ny hjulgraver hos Gorm Hansen A/S

Entreprenørfirmaet Gorm Hansen A/S har for nyligt fået leveret i ny Volvo EWR150E´er

For ganske nyligt fik Roskilde-entreprenøren Gorm Hansen A/S leveret en lækker ny maskine til deres maskinpark. Anlægsentreprenøren har nemlig investeret i en ny hjulgraver i form af en Volvo EWR150E´er med tilhørende vogn. Maskinen er særdeles godt udstyret med solid skovlpakke samt masser af komfortmæssigt udstyr i kabinen til glæde for føreren.

Ud fra det mere fagtekniske er den nye hjulgraver leveret med rotortilt fra Rototilt samt 3D-maskinstyring fra Trimble. På den tilhørende vogn er der monteret ekstra lys for at give en mere synlig effekt, hvilket øger sikkerheden ved arbejde i trafikerede områder.

Maskinen er enormt fleksibel og egner sig godt til arbejde i tætte områder. Derfor er den en maskinen med mange muligheder, der ny er en del af den moderne og konstant opdaterede maskinpark hos Gorm Hansen A/S.

Første opgave for EWR150E´eren i Kærup Erhvervspark, hvor Gorm Hansen A/S er ved at etablere fjernvarme. Her er det den  rutinerede fører Jenner Nielsen, der har fået æren og fornøjelsen.   

Gorm Hansen A/S
Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17827987
P nummer: 1007452302

Kontaktperson

JV
Jonas Vestergaard
Kommunikationsansvarlig
+45 22809232 jv@gorm-hansen.dk

Send til en kollega

0.063