23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv og holdbar belysning med AllNice armatur

AllNice er den ideelle løsning, der kombinerer brugervenlighed og holdbarhed. Designet til at levere langvarig belysning i en række indendørs miljøer og med en høj IP er det også velegnet til brug i fugtige områder.

Vores nye AllNice, er det ideelle armatur, der kombinerer brugervenlighed og holdbarhed. AllNice er designet til at levere langvarig belysning i en række indendørs miljøer, herunder parkeringshuse, skoler, kontorer og industribygninger. Med sin IP44-beskyttelse er det også velegnet til brug i fugtige områder som vaskerum, hvilket sikrer pålidelig ydeevne under forskellige forhold.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved AllNice er den hurtige og effektive installationsproces. Designet af ende dækslet understøtter en nem montering, hvilket resulterer i betydelige besparelser på monteringsomkostningerne. Dette gør AllNice til en yderst omkostningseffektiv løsning for enhver virksomhed, der kræver pålidelig belysning.

AllNice er også en holdbar løsning med en imponerende levetid på 50.000 timer og en garanti på 5 år. Denne holdbarhed sikrer minimal vedligeholdelse og reducerer behovet for hyppige udskiftninger, hvilket yderligere sparer tid og penge. Armaturet er RoHS certificeret og fremstillet af PMMA-materiale, der sikrer lav blænding (UGR) som giver et behageligt lysmiljø, der reducerer øjenbelastning. Den brede strålevinkel på 130° og tilgængelighed i flere farvetemperaturer (3000K, 4000K, 5000K, 6000K) gør AllNice alsidig og tilpasselig til forskellige belysningsbehov.

Med AllNice får du et armatur, der ikke kun er nem at installere, men også designet til at levere langvarig ydeevne. Dens kombination af kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed gør den til det oplagte valg for professionelle installationer, hvor effektiv belysning med minimal vedligeholdelse er afgørende.

Giv os et kald på 76 26 67 00 eller skriv til os på info@luminex.dk og lad os hjælpe dig med dit næste projekt. Stort som lille.
Besøg vores hjemmeside for inspiration til dit projekt.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

FT
Frans Toft
Salg Øst
+45 40923676 ft@luminex.dk

Send til en kollega

0.047