23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighed på byggepladsen

Anlægsgartner Gottlieb A/S bidrager til EF Rymarksgårds 4500 m² bæredygtige gårdrumsprojekt i Hellerup ved at genanvende materialer og reducere CO2-aftryk. Genbrugt beton og græsarmering af genbrugsplast sparer råstoffer og håndterer regnvand.

🌱 Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er vi stolte af at være en del af EF Rymarksgårds gårdrumsprojekt i Hellerup, der strækker sig over 4500 m². Fra starten af projektet har vi, sammen med en visionær bygherre, sat et ambitiøst mål om at minimere vores CO2-aftryk og reducere brugen af nye råstoffer, i udformningen af det nye gårdrum.

✅ Gennem kreativ genanvendelse af eksisterende materialer har vi nedknust og genbrugt al gammel beton direkte på stedet, i projektets bundopbygninger. Dette initiativ alene har sparet 450 ton nye råstoffer samt fjernelsen af tilsvarende mængde brokker, hvilket markant reducerer lastbiltrafikken og CO2-udledningen.

🍀 I store belægningsarealer, har vi implementeret græsarmering fremstillet af genbrugsplast, som sammen med det øvrige gårdrum leder til et stort LAR anlæg, som vi etablerer i projektet. LAR anlægget er en kombination af overfladiske og underjordiske løsninger, som er med til at forskønne gårdrummet og reducerer belastningen at de fælles kloakledninger. LAR anlægget håndterer hele gårdrummet og 50% af bygningens tagflader.


Vi er stolte af, at EF Rymarksgård har valgt os til at integrere de bæredygtige processer i deres spændende projekt. 

#bæredygtighed #genanvendelse #landskabsarkitektur #urbanudvikling #gartnergottlieb

Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724

Kontaktperson

Christina E. Bay
Leder for salg og relationer
+45 22496382 ceb@gartnergottlieb.dk

Send til en kollega

0.063