23948sdkhjf

Flot velkomst

| Medlemsnyhed | Indrykket af BOXIT Container

Mange virksomheder husker på hvor vigtigt det er at præsentere sig godt overfor kunder og samarbejdspartnere, og derfor bliver der gjort rigtigt meget ud af indretningen af kontorer og andre virksomhedslokaler.

Vi glemmer dog ofte at det ikke er den indvendige del som vores gæster ser som det første.

På vej mod bygningen kan der være udsyn til bygningens tag, medmindre at det er et fladt tag. Bygningens facade er også nem at se på afstand, og når man skal parkere bilen er det ofte på en flisebelægning.

Tag, facade og fliser er nogen af de steder som man virkeligt kan gøre noget ved for at påvirke førstehåndsindtrykket. Helt rene fliser og en helt ren bygning er noget som vi sjældent ser, og derfor har det en stor effekt når det sker.

Hos BOXIT er det vigtigt at vores samarbejdspartnere og kunder har et godt indtryk af os, og derfor sørger vi for at vores bygninger tager sig godt ud. Både indvendigt og udvendigt.

Rensning

Indenfor kan vi selv klare det meste af den daglige rengøring og vedligeholdelse, men udvendigt, får vi oftere hjælp. Man kan benytte sig af Algeservice aftaler, som gør at der løbende bliver udført vedligeholdende algebehandlinger, både af havefliser og facade. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BOXIT Container

Håndværkervej 4
9000 Aalborg
Danmark
BOXIT Container

Send til en kollega

0.094