23948sdkhjf

Nyt, stort containerdepot i BOXIT i Risskov

| Medlemsnyhed | Indrykket af BOXIT Container

På fire år har BOXIT tredoblet antallet af udlejningscontainere. Væksten betyder, at depotrumskæden nu tager et nyt stort, strategisk skridt og etablerer eget containerdepot.

Udlejningen af containere og Flytteboxe går forrygende godt for depotrumskæden BOXIT. Så godt at firmaet nu tager et stort, strategisk skridt og etablerer eget containerdepot. Depotet, der netop er taget i brug, er på 10.000 kvadratmeter og ligger i tilknytning til BOXIT depotrumsafdelingen i Risskov.
- Vi har etableret det store containerdepot for at få mere kontrol over hele processen, så vi nu selv står for kørselsplanlægning, kørsel, test, reparation, ombygning og oplagring. På den måde sikrer vi både højere kvalitet, og at vi prismæssigt fortsat kan være konkurrencedygtige, siger direktør for BOXIT, Christian Nielsen

Fra 1.000 til 3.000 containere på fire år
Væksten har været overvældende i BOXITS containerforretning, der i starten af 2014 havde knapt 1.000 containere. Herefter er det gået stærkt.
- Danskerne har taget godt imod BOXITs koncept med enkelhed, lave transportpriser og høj kvalitet til sig. Vi har de senere år oplevet stor vækst, og vi tror, at det fortsætter, siger Christian Nielsen.

Flyttebox erstatter flyttemand
En stor del af væksten i BOXIT kommer fra private kunder, der i stor stil benytter en container ved ombygning og flytning. Dermed har BOXIT opdyrket et marked i Danmark, som konkurrenterne ikke tidligere har haft fokus på.
- Vi så potentialet i at bruge containere på nye måder ved private flytninger og udviklede konceptet, Flyttebox. Det har været en kæmpe succes med årlige vækstrater på 60-70 %. Konceptet, der er stærkt inspireret af det amerikanske marked for flytning, er meget enkelt: Vi leverer en Flyttebox på kundens adresse i god tid før flytningen. Når kunden er klar, flytter vi den fyldte Flyttebox til den nye adresse, hvor vi også henter den tømte Flyttebox igen, når kunden har haft god tid til at pakke ud. Dermed får kunderne en langt mere kontrolleret og stressfri flytning, hvor de kan klare det hele selv i eget tempo. Det er flytning på en helt ny måde, som tiltaler mange travle familier, siger Christian Nielsen.

Vækst i udlejning til erhverv
- Flytteboksen har i vid udstrækning været med til at udvide markedet for udlejning af containere. Men også på det meget konkurrenceprægede marked for udlejning af containere til erhverv, har vi oplevet stor vækst. Her har stram optimering og styring af transporten sikret os prisfordele. Etableringen af depotet er et vigtigt tiltag for at bevare de fordele, siger Christian Nielsen

Nyt professionelt testcenter til køle- og frysecontainere
Det nye containerdepot omfatter også vaskeanlæg og et professionelt testcenter, hvor BOXIT gennemtester kølecontainere, inden de transporteres ud til de kunder, der har lejet dem.
- Vi har længe ønsket os dette testcenter, der giver både os og kunderne ekstra sikkerhed for driftssikkerheden i de køle-/frysecontainere, vi fx lejer ud til festivaller, koncertarrangører og andre. Vi er også i gang med at bygge en større hal, hvor vi kan reparere, male og isolere containere. Alt i alt har vi fået rigtig fine forhold til vores containere i Risskov, siger Christian Nielsen.

Se mere om BOXIT Container.

Eller se mere på flyttebox.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
BOXIT Container

Østre Alle 4
9000 Aalborg
Danmark
BOXIT Container

Send til en kollega

0.094