23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre økonomi med rådgivning fra Statsautoriseret Revisor

Flere og flere virksomheder opnår større succes og større tal på bundlinjen efter rådgivning og sparring med en statsautoriseret revisor og strategikonsulent.

Med fokus på forretningsudvikling gennem optimeringer kan der opnås store besparelser på omkostninger, overarbejde vil kunne nedbringes og med stor sandsynlighed vil salget kunne øges.

Strategianalyser

SWOT analyser, 7 S modellen, Porters Five Forces er blot nogen af de strategianalyseværktøjer der kan bruges i arbejdet med optimering af forretningen.

Med fokus på egne styrker og muligheder overfor konkurrenterne, vil man kunne rykke virksomheden i den rigtige retning, og få flere og/eller bedre kunder, mere salg, højere priser og bedre omsætning.

Salg af virksomheden

Som en del af forberedelsen til salg af virksomheder, arbejdes der meget med regnskabet, hvor det er vigtigt at der er skåret af omkostningerne, så bundlinjen er optimal, og dermed prissætningen af virksomheden kan blive så høj som mulig.

Her er en statsautoriseret revisor næsten en selvfølge at have med i arbejdsprocessen.

Iværksætter

For de fleste nystartede virksomheder vil en forretningsplan være den sikkerhedsline der giver overblik over forretningsidéen og sikrer at virksomheden drives i den rigtige retning. Forretningsplanen gør det også lettere at forhandle med pengeinstitutter og eventuelle investorer.

bedre rådgivning og hjælp af professionelle til udvikling af forretningsplanen, så alle aspekter bliver belyst grundigt.

Hjælp til revision

Når en regnskab skal afsluttes bruges den statsautoriserede revisor til revision af regnskabet. Det sikrer at regnskabet er korrekt. Revisoren udtaler sig om, virksomhedens årsregnskab opfylder de lovmæssige krav eller ej, samt om regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, resultat og finansielle stilling.

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062