23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parking controller: Undgå uheld i parkeringskælderen

Bygmester Have, København, tilbyder ejendommens lejere perfekte p-forhold i egen parkeringskælder. Med effektiv parkerings- og trafiklys controller fra Scantron, forbedres trafik flowet og uheld undgås.

På hjørnet af Bygmestervej og Bisiddervej, København, er der opført 58 nye lejelejligheder. De nye beboere kan se frem til moderne lyse lejligheder med egen altan og en skøn fælles gårdhave, men særligt ejendommens tilhørende parkeringskælder, vil gøre den travle dagligdag meget nemmere for de nye indflyttere.  
Parkeringskælderen er udstyret med både cykelparkering og p-pladser til ejendommens bilister. For at skabe de bedst mulige trafikforhold, er parkeringskælderen også udstyret med Scantrons Alpha Parking controller samt trafiklysstyring. Med dette kontrolleres den ind- og udgående trafik, så beboerne sikkert kan komme frem og tilbage på cykel og i bil. Løsningen er essentiel for smalle adgangsforhold og med køreteøjsdetektorer, glider trafikken nemmere. 

For at skabe ekstra sikkerhed, gives der kun adgang til parkeringskælderen med personlige adgangsbrikker. Disse er også integreret med bygningens dørtelefoni og adgangskontrol. Ved hoveddørene hænger der klassiske VPES-dørstationer, som med video, giver beboerne mulighed for at se hvem der ringer på. Beboerne er udstyret med en personlig adgangsbrik, som scannes på Nexus læsere, som giver adgang til opgangen. Bygningen er dermed sikret for alle uvedkommende. 

Læs mere om hvordan Scantrons Alpha Parking controller, dørtelefoni- og adgangskontrolsystemer kan gøre din dagligdag lettere, her.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.078