23948sdkhjf

Protester mod kæmpecenter i Hillerød

Et indkøbscenter på 85.000 m2 er på vej tæt ved bykernen i Hillerød. Projektet vækker bekymring blandt borgerne, der frygter tomme butikker og trafikproblemer.
En gruppe borgere i Hillerød er gået i offensiven i kølvandet på offentliggørelsen af planerne om at opføre et stort butikscenter i byen.

Borgergruppen kalder centertanken ”død”, men den største bekymring går på de eksisterende butikkers fremtid samt ikke mindst trafikudviklingen i byen:

- Storcentret er planlagt til 85.000 m2, næsten det dobbelte af det nuværende butiksareal i Hillerød Bymidte. Det er mange nye butikker at sætte op så tæt på bykernen. øges med 12.400 biler i døgnet. Det betyder kaos og bilkøer ved indfaldsveje til Hillerød og på Nordstensvej mv., siger talsmand Torben Funder til Hillerødposten.

- Frederiksborggruppen, der skal være bygherre, slår det op som Nordeuropas største center, men det mener vi ikke nødvendigvis bør ligge i Hillerød, siger han og understreger, at gruppen ikke er modstander af nybyggeri i området:

- Vi har ikke noget imod at her bliver bygget, men det skal også være til at holde ud at se på, fastslår Torben Funder.

Kilde: Hillerødposten

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.673