23948sdkhjf

Lindpro-regnskab bedre end forventet

Elinstallatøren har netop offentliggjort årsregnskabet for 2012. Det realiserede resultat er en smule mindre end året før, men overstiger forventningen.
Øget konkurrence, faldende efterspørgsel og prispres er blevet en etableret del af hverdagen for den danske installationsbranche. Alligevel viser årsregnskabet for 2012 positive takter og et sundt økonomisk plus på bundlinjen hos el-installatørvirksomheden Lindpro.

- Det tilfredsstillende årsresultat er et udtryk for en målrettet strategi om øget effektivitet, samt det faktum at Lindpro i særlig grad har fokuseret aktiviteterne på lønsomme kunder og projekter, siger administrerende direktør Michael Højgaard.

Han og Lindpro ser positivt på det igangværende regnskabsår, hvor indtjeningen forventes at være på niveau med 2012, hvilket blandet andet skal indfries gennem en solid ordrebeholdning og øget lønsomhed.

Herudover vil Lindpro fokusere aktiviteterne yderligere inden for virksomhedens kernekompetencer el-installation, service og sikkerhed.

Lindpro hører til blandt Danmarks største el-installatørvirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og 23 afdelinger fordelt over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112