23948sdkhjf

Stor norsk ordre til Krone Vinduer

Vinduesfabrikken har fået lidt af et gennembrud på det norske marked, hvor man i løbet af efteråret skal levere 485 vinduer til et stort nybyggeri i Oslo.
Da Krone Vinduer tidligere på måneden offentliggjorde sit 2012-regnskab, kunne administrerende direktør Kaj Bundgaard fortælle, at den nordjyske vinduesfabrik er i fuld gang med at opruste i Norge.

Krone Vinduer har i en årrække haft sporadisk eksport til Norge gennem projektafdelingen SA Concept, men med etableringen af et salgskontor i Oslo skal der satses fuldt ud på det norske marked, hvor aktiviteten er høj i disse år.

Virksomheden, der har fabrik i Harken ved Hjørring, høster nu de første frugter af eksportsatsningen. En kontrakt på godt 485 vinduer til nybyggeriet Silurveien i Oslo er netop underskrevet, og det tillægger man stor betydning i det nordjyske:

- Opstart af eksport er altid risikofyldt, men med tilgangen af en så stor ordre bekræftes vi i, at det norske eksportfremstød er den helt rigtige beslutning, siger en glad Kaj Bundgaard.

Silurveien i Oslo er et nybyggeri til en værdi af 450 mio. kr., og byggeperioden vil strække sig over to år. Krone Vinduer skal leverer de første vinduer i september måned, og med den store ordre i hus er optimismen stor:

- Norske virksomheder benytter traditionelt norske leverandører eller udenlandske virksomheder, som har været på markedet i en årrække. Med den nye millionordre har vi fået benet indenfor i Norge og ser derfor store muligheder heroppe, siger Elo Mølgaard, der er salgsansvarlig for Krone Vinduer i Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093