23948sdkhjf

VKR sælger datterselskab

Østrigsk virksomhed med speciale i lavenergi- og passivhuse er ikke længere en del af ledelsens strategiske fokus.
VKR Holding har solgt det østrigske selskab Drexel und Weiss Energieefficiente Haustechniksysteme GmbH, som er specialist inden for lavenergi- og passivhuse med primært fokus på tysktalende markeder.

Drexel und weiss omsatte i 2012 for cirka EUR 10 mio. og beskæftigede knap 60 medarbejdere, hvoraf hovedparten var beskæftiget på hovedkontoret i Wolfurt, Østrig.

Køberen er schweiziske Gebrüder Gasser Holding AG som overtager aktiemajoriteten, mens den nuværende ledelse vil fortsætte som mindretalsaktionær. Gasser Passivhaustechnik, som er en del af Gebrüder Gasser Holding AG, har siden 2005 været forhandler af drexel und weiss’ produkter og løsninger.

- Vi mener, at Gebrüder Gasser Holding AG, som i forvejen har et godt samarbejde med drexel und weiss, og som er lokalt forankret i området, vil være en god fremtidig ejer af drexel und weiss, hvor man vil have gode muligheder for at bygge videre på selskabets stærke sider, udtaler administrerende direktør i VKR Holding A/S, Jan Lundsgaard Jensen.

- Transaktionen skal for os som sælger ses i forlængelse af aftalen fra december 2012 om frasalg af aktier i Exhausto og det i den sammenhæng indgåede partnerskab med Axcel om den videre udvikling af Exhausto. Derved faldt drexel und weiss uden for vores strategiske fokus, forklarer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11