23948sdkhjf

Vagtskifte i kloakken

Danske Kloakmestre markerer farvel til en formand og goddag til en ny.
Der er i bogstavelig forstand skiftedag i kloakken onsdag den 10. april.

Brancheorganisationen Danske Kloakmestre siger farvel til den nærmest ikoniske formand Verner H. Kristiansen og samtidig goddag til hans afløser i formandsstolen, Henning Lübcke.

Det sker ved en reception hos Dansk Byggeri på Nørre Voldgade 106 i København.

Mere synlig profil
Det formelle formandsskifte fandt sted på Danske Kloakmestres generalforsamling for nylig. Henning Lübcke blev valgt uden modkandidater, da Verner H. Kristiansen havde meddelt sin afgang efter fire år som kloakmestrenes førstemand.

I løbet af i alt seks år i bestyrelsen formåede Verner H. Kristiansen at give Danske Kloakmestre en synlig og markant profil. Brancheorganisationen er blevet en interessant og respekteret medspiller på miljøområdet både for Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, KL, Miljøministeriet og andre brancheorganisationer. Ikke mindst er mange private i løbet af Verner H. Kristiansens formandstid blevet bevidste om, at der skal en autoriseret kloakmester til en række opgaver.

Verner H. Kristiansen har haft et tæt parløb med sin afløser, Henning Lübcke, i bestyrelsen siden 2009. Som ny frontmand satser Henning Lübcke på yderligere at markere Danske Kloakmestre som brancheorganisation for flere end 500 autoriserede kloakmestre.

Ved receptionen hos Dansk Byggeri onsdag den 10. april fra klokken 14 til 16 bliver der lejlighed til både at takke af med Verner H. Kristiansen og hilse på og knytte kontakt til Henning Lübcke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14