23948sdkhjf

Offentlige byggerier sprænger budgetterne

Politikerne i Haderslev Kommune raser over uventede budgetoverskridelser ved en række byggeopgaver. Det skriver JydskeVestkysten.
Budgetoverskridelser på mere end 14 mio. kroner for tre byggeprojekter i Haderslev Kommune møder nu kritik fra kommunens politikere.

- Hvornår er nok nok? Det er ikke rimeligt, at vi får nogle overslag, og når så arbejdet skal laves, er priserne himmelråbende højere end forventet, lyder det ifølge JydskeVestkysten fra det socialdemokratiske byrådsmedlem Finn Lykkeskov.

Det dyreste af de tre byggeprojekter, Skatecity, havde oprindeligt et budget på 24 mio. kr., men det billigste bud lød på omkring 34 mio. kr. Byggeriet af Rampekrydset ved Omfartsvejen var budgetteret til 5.1 millioner, men endte med at koste godt otte millioner kroner. Og endelig havde lethallen ved Haderslev Idrætscenter et budget på 4,7 millioner kroner, mens det billigste bud lå på 5,9 mio. kr., skriver avisen.

Ved sidstnævnte projekt løste politikerne problemet ved at tage penge fra en anden konto hos kulturudvalget, hvilket udløste en del kritik.
Ifølge næstformanden i kulturudvalget, Allan Emiliussen fra Venstre, er kommunen nødt til at begynde at spørge mere kritisk ind til projekterne, så budgetterne ikke sprænges, det skriver avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078