23948sdkhjf

Fremgangen fortsætter for HHM

Et 2012 med stigende omsætning og øget lønsomhed er fulgt op af en god start på 2013 hos Hillerød-entreprenøren.
Med en samlet omsætning på 371,4 mio. kr. kunne HHM A/S i 2012 glæde sig over det tredje år i træk med vækst. I forhold til 2011 er der tale om en fremgang på godt 20 mio. kr., og samtidig lykkedes det at forbedre overskudsgraden fra 0,4 til 1,3 procent. På bundlinjen er der er overskuddet på knap 4,2 mio. kr.

- Selvom markedet stadig er trægt, har vi i HHM oplevet en lille stigning i vores aktiviteter det seneste år. Aktiviteterne i 2012 har i høj grad repræsenteret vores kernekompetencer inden for nybyg, ombyg og renovering i total- og hovedentreprise samt i forbindelse med rammeaftaler for offentlige kunder, siger direktør Svend Pedersen, der understreger, at det er et klart mål i HHM fortsat at fokusere på at øge lønsomheden.

I bestræbelserne på at fortsætte fremgangen har Hillerød-entreprenøren på det seneste styrket organisationen på et par væsentlige positioner. Den 1.november 2012 blev Niels Ørsted Pedersen ansat som afdelingschef i entrepriseafdelingen, og 1. marts 2013 tiltrådte Mogens Lyck som ny salgs- og markedschef.

Fornuftig ordresammensætning
HHM’s omsætning er i det forgangne år især hentet hjem via et bredt udvalg af institutionsbyggerier til ældre, personer med et særligt plejebehov samt børn og unge under uddannelse. Netop nu er HHM i gang med 72 plejeboliger for Gentofte Kommune med en kontraktværdi på 120 mio. kr.

I 2012 lykkedes det endvidere at indgå rammeaftaler med flere kommuner i Hovedstadsregionen, ligesom ATP Ejendomme også er kommet til i ordreporteføljen.

- Samtidig har vi øget vores markedsandel på området for energioptimerede og arkitektonisk tilpassede enfamiliehuse. Vi er i 2013 kommet godt fra start, har en fornuftig ordresammensætning og ser flere interessante tilbudsmuligheder, siger Svend Pedersen.

Han glæder sig over, at HHM’s fokus på socialt ansvar har haft effekt på flere områder. Ved udgangen af 2012 var ulykkesfrekvensen nedbragt til 7,6 ulykker per en million arbejdstimer, og samtidig er andelen af lærlinge udvidet til mere end 10 procent af den samlede medarbejderstab.
Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141