23948sdkhjf

Rejsegilde ved Hadbjerg Skole

Udslidte omklædningsrum og udtjente faglokaler er godt i gang med at blive forvandlet til topmoderne klasseværelser.
Pølsevognen stod selvfølgelig klar til at betjene håndværkere og andre besøgende, da der onsdag blev holdt rejsegilde ved den omfattende renovering af Hadbjerg Skoles gamle gymnastikhal.

På grund af Høst-hallen der nu ligger som nærmeste nabo til skolen har Favrskov Kommune prioriteret at nedlægge gymnastikhallen og i stedet bruge pladsen til at bygge seks nye klasselokaler.

Læs mere: Hadbjerg Tømrerfirma med opgave på lokal skole.

Hadbjerg Tømrerfirma vandt licitationen på projektet, som er tegnet af arkitektfirmaet Pluskontoret. Ombygningen koster ca. ni mio. kr.

Omklædningsrum som ramme
De indledende taler blev holdt i det, der engang var drengenes omklædningsrum. Her kunne formand for Børn- og skole-udvalget, Erik Høeg takke håndværkere for det store arbejde indtil nu.

- Det har været en lang proces, som startede helt tilbage i den gamle Hadsten Kommune, hvor der var planer om at bygge Høst-hallen. Så derfor er det en rigtig god følelse at stå her og konstatere, at NU sker der virkeligt noget.

- De lokaler, der kommer her, bliver et stort plus for hele skolen, og jeg ved, at der allerede har været meget positive tilkendegivelser fra både børn og voksne, sagde Erik Høeg efter, at først skoleleder Niels Fensby og arkitekten fra Pluskontoret havde holdt deres taler.

Byggeriet har været lidt forsinket undervejs på grund af sne og frost, men de nye lokaler forventes at stå klar kort efter sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125