23948sdkhjf

Jönsson bygger klimavenligt klubhus i Allerød

Blot fem måneder efter første spadestik er der nu afholdt rejsegilde på det nye klubhus med tribune, som med sine 1.900 m² og klimavenlige løsninger bliver et markant vartegn for Allerød Kommune.
Klubhuset opføres i lavenergiklasse 2015 i totalentreprise af entreprenørvirksomheden, Jönsson, som har holdt tidsplanen hele vejen igennem:

- Vi står i dag foran et klubhus, der opfylder alle krav til arkitektur, kvalitet og bæredygtighed. Vi står foran et projekt, hvor der ikke på noget tids-punkt er indgået kompromis. Jeg har fulgt byggeriet tæt og tidplanen har holdt hele vejen igennem, takket være effektive håndværkere og dygtige arkitekter og ingeniører. Nu glæder jeg mig til, at vi skal indvie det nye klubhus til sommer, sagde Allerød Kommunes borgmester Erik Lund.

Genialt konkurrenceforslag
Projektet har høstet positiv omtale lige
Fakta:
Totalentreprenør: Jönsson a/s
Bygherre: Allerød Kommune
Arkitekt: Christensen & Co. arkitekter a/s
Ingeniør: Dines Jørgensen & Co. A/S
Landskabsarkitekt: Lassen Landskab A/S
Størrelse: 1900 m²
Udførelsesperiode: 2012 – 2013
Entreprisesum: 32,5 mio. kr.
fra første skitse. Nogen kalder det for ’Tobleronen’, andre for ’Byens Hus’ pga. gavlens A-form, som kan ses helt ude fra motorvejen. En ting er sikkert; klubhuset markerer en ny sportslig æra med sine klimavenlige løsninger og et af landets største banearealer.

- Det er et genialt konkurrenceforslag og jeg er sikker på, at det nye klubhus vil være med til at højne de sportslige kvaliteter i kommunen og skabe rammerne for mange værdiskabende arrangementer, sagde Robert Mayer, Adm. direktør i Jönsson.

I støbeskeen siden 1983
Selvom perioden fra skitse til rejsegilde har været kort, har tankerne og drømmene om klubhuset eksisteret i mange år. Det var et møde mellem borgmesteren, byrådet og formanden i Allerød Fodboldklub, der gjorde drømmene til realitet:

- Allerede i 1983 havde vi de første tanker omkring et nyt klubhus. For tre år siden tog tankerne form og blev siden til en endelig skitse. Nu står vi ved rejsegildet på et hus, der vil give Allerød Fodboldklub et markant løft, sagde Ivan Skov, Formand for Allerød Fodboldklub.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109