23948sdkhjf

CBI Danmark satser på egenproduktion

Flere års betydelig vækst fører nu til, at CBI Danmark A/S realiserer en langsigtet strategisk plan om etablering af egen produktion.
De seneste års succesrige parløb mellem CBI Danmark og østrigske Isocell GmbH medfører, at parterne i fællesskab etablerer produktion af papirisolering på skandinavisk grund.

Et samarbejde, som også inkluderer Isocells svenske distributionspartner, Skandinaviska Miljøbyggsystem AB, har etableret selskabet Scandinavian Cellulose Production SCP AB.

SCP´s produktionsfaciliteter etableres med en kapacitet på i omegnen af 20.000 ton i Tibro som ligger lidt øst for Falköping i Sverige. Herfra er det planen, at de skandinaviske markeder fremover skal forsynes. I tillæg til produktionsområdet etableres egne test- og uddannelsesfaciliteter.

Konkurrenceevnen styrkes
Aktuelt er bygninger under indretning, produktionsanlæg er bestilt og implementeringen af disse varetages af kyndige erfarne folk fra Isocells organisation. Første leverancer fra det nye anlæg ventes derfor at finde sted i sensommeren 2013.

- Vi har dermed forstærket vores bånd til Isocell – hidtil har vi været eksklusiv partner/distributør for det danske marked – nu er et decideret kompagniskab etableret, og vi har indflydelse på og medbestemmelse om fremtidige strategiske retninger samt indsigt i og kontrol over en større del at værdikæden, siger Per Kragelund Thomsen, direktør i CBI Danmark.

Han betegner tiltaget som en strategisk milepæl, der sikrer grundlaget for CBI Danmarks fortsatte vækst og fremtidige konkurrenceevne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094