23948sdkhjf

Aarhus-entreprenør køber op: Har nu over 275 ansatte

Tredje generation blev den sidste i spidsen for Tømrer- og Snedkerfirmaet E. Anker & Søn A/S

Aarhusbaserede Bytømreren A/S forfølger sin vækststrategi med et nyt opkøb; Tømrer- og Snedkerfirmaet E. Anker & Søn A/S. 

Sælger er tredje generation i firmaet, tømrermester Michael Ancher, der startede med at stå i lære hos sin far i 1971, og siden 1991 har stået i spidsen for firmaets udvikling. 

E. Anker og Søn har eksisteret siden 1945, i begyndelsen primært til private men over tid mere og mere til erhvervslivet og offentlige samarbejdspartnere. Det er netop denne udvikling, som gør opkøbet relevant for Bytømrerens direktør Simon Jæger:

- Der er synergi imellem vores forretninger og opkøbet sker som en naturlig del af Bytømrerens vækststrategi indenfor servicefaget. Vi fortsætter dermed missionen om at være den foretrukne tømrer- og servicevirksomhed i Østjylland, siger Bytømrerens direktør Simon Jæger i en pressemeddelelse om overtagelsen.

Alle den lille aarhusianske tømrervirksomheds aktiver og medarbejdere - omkring et dusin ifølge CVR - flytter med i handlen. I 2021/22, hvor seneste tilgængelige årsrapport er fra, havde E. Anker & Søn en bruttofortjeneste på 5,3 mio. kr. og et overskud før skat på 0,6 mio. kr.

Med tilføjelsen råder Bytømreren nu over cirka 275 ansatte i fire afdelinger; Aarhus, Odder, Horsens og Vejle. Herfra servicerer entreprenør- og servicefirmaet kunder i hele Øst- og Midtjylland samt trekantområdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11