23948sdkhjf

Skou Gruppen henter rammeaftale på Nordsjælland

Seks firmaer skal udføre tømrer-, snedker- og murerarbejde på kommunale bygninger i Fredensborg

Med en ny rammeaftale i bogen kommer Skou Gruppen til at udføre tømrer-, snedker- og murerarbejde på Fredensborg Kommunes bygninger i de kommende fire år. 

- Jeg er sikker på, at kommunen vil komme til at nyde godt af, at vi i forvejen har lignende rammeaftaler med en række hovedstadskommuner og med Region Hovedstaden. Derfor har vi også en afdeling med medarbejdere, som er vant til at håndtere serviceopgaver, siger direktør Martin Skou Heidemann om den nye aftale.

Aftalen omfatter vedligeholdelse og reparation samt mindre til- og ombygninger på kommunens bygninger. Desuden ønsker kommunen fokus på bæredygtighed, hvilket Skou Gruppen også skal komme med inspiration til.

Gengangere blandt vinderne

Rammeaftalen for tømrerarbejdet har ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, fem vindere. På listen er ud over Skou Gruppen også Vida A/S, Clarke Entreprise A/S, og Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S samt Combi Byg A/S.

Netop Combi Byg er - ligesom Skou Gruppen - også blandt vinderen af Fredensborg Kommunes rammeaftale for murerarbejde. Her er i alt tre vindere med Ch Byg A/S som sidste deltager.

Rammeaftalen for tømrerarbejde har ifølge Projektagenten en anslået entreprisesum på 17 mio. kr., mens rammeaftalen for murerarbejde er sat til anslået 3,5 mio. kr.

Pludselige skader

Fra Skou Gruppen lyder det, at firmaet servicehåndværkere – tømrer, snedkere og murere – kommer til at arbejde med både planlagte opgaver og med daglige vedligeholdelsesopgaver af kommunens ejendomme.

Kommunen kan også tilkalde håndværkere, når der pludselig opstår skader på bygningerne. Det kan eksempelvis være hærværk, vandskader eller stormskader.

Ydermere har kommunen inden for aftalen mulighed for at involvere Skou Gruppens håndværkere i mindre entrepriser i forbindelse med tilbygninger og ombygninger.

- Det er vores erfaring, at kommunerne holder af, at vi sender de samme folk ud på opgaverne i kommunen hver gang. Og det tilstræber vi også, for på den måde lærer vi ejendommene at kende og kan arbejde mere effektivt, siger Martin Skou Heidemann.

Han tilføjer, at firmaets serviceafdeling i dag omfatter fire funktionærer og 30 håndværkere.  Desuden har firmaet en IT-platform, hvor kommunen både kan bestille opgaver, se hvad der er under udførelse og planlagt, samt lave budgetopfølgning.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordstern når milepæl på nyt boligområde
Byggekraner flytter snart ind i Helsingør: Ny bydel får hundredvis af boliger
Aarsleff vinder nyt: Bliver en af landets største stationer
Arkitekt udvider partnerkredsen - igen
Varmepumpepulje lader venter på sig
Almene boliger kickstarter nyt kvarter på gammelt psykiatrisk hospital
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109