23948sdkhjf

Niras og Rum sammen om skole og institution i Søhøjlandet

I Ry bygger Skanderborg Kommune en ny tresporet skole og daginstitution ved Ry Hallerne i Ry, og det kommer til at ske i samarbejde med Niras og arkitektfirmaet Rum.

Der er netop skrevet kontakt med rådgiverteamet, hvor Niras er bygherrerådgiver og Rum underrådgiver, oplyser sidstnævnte.

Skole- og institutionsbyggeriet er nødvendigt på grund af øget tilflytning til byen i Søhøjlandet. Målet er, lyder det fra parterne, at skabe et mødested, hvor skole, daginstitution og fritidsaktiviteter trives sammen og støtter og udvikler hinanden

Skole- og institutionsprojektet realiseres i flere etaper, hvor der i første omgang opføres en skole for 0.-6. klasse med tre spor samt en daginstitution til 150 børn med et samlet bruttoareal på i alt 7.800 kvm.

På længere sigt kan der ske en udbygning af skolen til fire spor for 0.-9. klasse samt udvidelse af daginstitutionen til 200 børn, en mulighed der blev åbnet for med vedtagelse af en lokalplan i august sidste år.

Rådgiverholdet skal sammen med bygherreledelsen i Skanderborg Kommune udarbejde det byggeprogram, der skal danne grundlag for en konkurrence om gennemførelse af en totalentreprise.

Entreprisesummen ventes ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, at ligge omkring 224 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125