23948sdkhjf

Genforenet efter 10 år: Resultaterne tale for sig selv

En tilfældig snak på en byggeplads i 2004 har nu ført til byggepartnerskab med millionoverskud

Med virksomheden Kanneworff & Viuff fandt Niels Martin Viuff og Jonas Kanneworff i 2021 atter sammen om entrepriseopgaver efter næsten 10 år hver for sig. Nu cementeres de partnerskabet med stor resultatfremgang og omdannelse til aktieselskab.

Entreprenørvirksomheden slutter deres første hele regnskabsår af med et overskud på 2,7 mio. kr., og med 140 mio. kr. i ordrebogen forventes 2023 at byde på fortsat vækst i både organisation og resultat, lyder det i en pressemeddelelse fra de to entreprenør-partnere. 

Entrepriseopgaverne tæller både nybyg og renovering, herunder en større ombygning og udvidelse af faciliteterne hos virksomheden Ellab i Hillerød.

- Jeg var som entreprenør i sin tid med til at bygge for Ellab, så at jeg nu får muligheden for at udbygge de samme faciliteter sammen med Jonas, der har en masse erfaring med komplekse renoverings- og ombygningsprojekter, det er et stort privilegium og en meget spændende opgave, siger Niels Martin Viuff.

Kanneworff & Viuff ApS
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 4,0 0,5
Resultat af primær drift 2,7 0,2
Resultat før skat 2,7 0,2
Årets resultat 2,1 0,2
Balancestatus 5,7 0,8
Egenkapital 2,4 0,3
Antal ansatte 2 1
Kilde: CVR

Samarbejde genoptaget efter mange år

Selvom den fælles entreprenørvirksomhed er et nyt samarbejde, tog den faglige alliance mellem Niels Martin Viuff og Jonas Kanneworff allerede sin begyndelse på en byggeplads tilbage i 2004. Den, næsten færdiguddannede, Jonas var til jobsamtale og i en pause, faldt han i snak med Niels, der var på vej til møde med byggelederen på pladsen. Det blev den tilfældige snak med Niels, og ikke jobsamtalen, der kom til at sætte kursen for Jonas de næste mange år. 

Niels ansatte Jonas på stedet, og fra 2004 og frem til 2012 var han en del af Viuff A/S, først som entrepriseleder, sidenhen som projektleder, afdelingsleder og til sidst direktør. I 2012 søgte Jonas så ud i verden. 

Som leder af projektafdelingen i CEJ Ejendomsadministration A/S byggede han videre på sine kompetencer. I 2021 valgte han at takke ja til Niels’ tilbud om et partnerskab, og udskifte sit faste lederjob i København med en skurvogn i Frederikssund.

- Allerede da jeg mødte Niels første gang, for snart 20 år siden, var der en god kemi. Vi deler nogle grundlæggende værdier, som også er bærende for vores samarbejde i dag, lyder det fra Jonas Kanneworff.

Niels Martin Viuff kunne i 2021 fejre sit 25-års jubilæum som selvstændig entreprenør. Han har ved siden af virksomheden med Jonas også Nima A/S, ejendomsselskab og -udvikler i Frederikssund, og er aktiv i politik.

Ny medejer betyder nyt navn

Kanneworff & Viuff er en videreførelse af virksomheden Pedersen & Viuff, der blev stiftet i 2007 af entreprenører Poul Pedersen og Niels Martin Viuff. Da Poul Pedersen går på pension, bliver Jonas Kanneworff medejer og selskabet skifter navn.

Kanneworff & Viuff hviler på mange års erfaring inden for både nybyg og renovering, og et netværk af samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

Niels Martin Viuff, der også er ejer af ejendomsselskabet Nima A/S, har mere end 30 års erfaring fra entreprenørbranchen.

Jonas Kanneworff har tæt på 20 års erfaring som både entreprenør og rådgiver og kommer fra en stilling, som leder af projektafdelingen i CEJ Ejendomsadministration A/S i København.

Kilde: Kanneworff & Viuff

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079