23948sdkhjf

Ejeren udpeger ny topchef hos betonkæmpe

Han har direktørerfaring fra installatørkæden Elcon og betonproducenten Unicon. Nu skal han stå i spidsen for Spæncom

En erfaren direktør sætter sig snart for bordenden hos betonelementproducenten Spæncom, når Jesper Knudsen 12. juni 2023 starter i den Consolis-ejede virksomheden.

Det oplyser Spæncom i en pressemeddelelse.

Jesper Knudsen har de seneste syv år arbejdet som adm. direktør i den landsdækkende elinstallatør virksomhed, Elcon, og før det var han i en årrække direktør hos den store betonproducent Unicon. Med andre ord er det en erfaren virksomhedsleder i den danske byggesektor med en stærk baggrund inden for installations- og byggematerialebrancherne.

I en kommentar til udnævnelsen siger adm. direktør Mikael Stöhr, Consolis:

– Han vil være en nøglespiller i at drive den bæredygtige transformation af branchen i Danmark og udvikle flere produkter, der skal certificeres til vores Consolis Green Spine Line-koncept.

Jesper Knudsen siger om den nye opgave;

– Mit mål er at fortsætte med at styrke Spæncoms position yderligere og øge hastigheden i lanceringen af produkter med lavere CO2 -udledning.

Spæncom beskæftiger cirka 500 medarbejdere i Danmark fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev. Selskabet satser på en bred portefølje af betonelementløsninger inden for kontordomiciler, etageboliger, produktions- og lagerhaller, kulturbyggerier til skoler, p-huse, stadioner og tanke.

Consolis er en fransk/finsk koncern med 9.000 ansatte fordelt på 17 lande. Den leverer præfabrikerede betonløsninger til bygge- og forsyningssektoren. Koncernen omsatte for næsten 1,3 mia. euro (9,7 mia. kr.) i 2022.

Læs mere om direktørskiftet hos Spæncom på Building Supplys søstermedie Licitationen

Ny direktør for beton-gigant: - Vi skal ikke have fine fornemmelser

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08