23948sdkhjf

Nordisk aktør vinder nye specialskole på Amager

81 moduler bliver rammen om to specialskoler i én bygning i mindst fem år

Når Amagers nye midlertidige specialskole, Sundholmen, skal opføres, bliver det med moduler fra Adapteo Danmark. Den store nordiske pavillonleverandør har vundet udbuddet af leveringen af de i alt 81 moduler, der skal udgøre bygningen til de to specialskoler i den københavnske bydel.

Sundholmen specialskole på Amager kommer med sine 3200 kvm til at danne rammerne for Kommunens børn og unge med specialbehov og indlæringsvanskeligheder.

– Kommunen ønskede et tilpasningsdygtigt og let skalerbart byggeri, der som udgangspunkt skal stå der i fem år. Og det er jo vores spidskompetenc, lyder det fra Mikkel Valentin, projektleder fra Adapteo Danmark, i en pressemeddelelse om projektet.

Den nye specialskole kommer blandt andet til at indeholde faglokaler til billedkunst, fysik, kemi, naturteknologi, madkundskab, grupperum, musik, fysio- og ergoterapi samt kontorer og personalerum.

To i én

Adapteo forventer at få byggetilladelsen lige omkring påske og derefter vil byggeriet gå i gang. 

Sundholmen indebærer to specialskoler i én bygning. Bygningen med de to skoler skal stå klar til brug allerede til dette års skolestart til august. Derfra er lejeperioden på fem år, med mulighed for forlængelse, hvis kommunen skulle have behov for det.

Adapteo levering indebærer entreprise, med forsyninger, bortkørsel af jord samt etablering af pavillonerne.

Entreprisesummen ligger ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, på anslået 41 mio. kr. Den anslåede værdi for kontrakten vedrører både udførelses- og lejeomkostninger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11